El CFS Molins 99 es veu superat pel líder de Tercera Nacional

CFS Molins 99 1-6 CCR. El Molins cau a casa contra el líder de la categoria, el CCR. Els de Jorge Rubio fan una gran primera part però es desgasten a la segona fins perdre per un resultat massa escandalós. 

Dani Ramos, autor de l'únic gol del CFS Molins 99 // Jose Polo

Dani Ramos, autor de l’únic gol del CFS Molins 99 // Jose Polo

Fer una bona actuació durant tres quarts del partit per acabar perdent per un resultat d’aquells que fan mal com un 1 a 6. Això és el que li va passar al Club Futbol Sala Molins 99 contra el Club Esportiu CCR, líder en solitari de Tercera Nacional i equip amb aires de clar favorit a l’ascens. El resultat va ser massa escandalós pel que es va veure al Poliesportiu de la Sínia però si un equip va merèixer emportar-se els tres punts va ser el visitant.

El Centre Cultural i Recreatiu Castelldefels és un conjunt fet per pujar a Segona Nacional. Els entrenats per Juan Antonio Torres compten amb diversos jugadors amb experiència en categories superiors i en equips com l’Hospitalet o el Barça “B”. Un d’ells, David Alba, el germà del jugador del FC Barcelona Jordi Alba, va deixar mostres d’una qualitat immensa a la Sínia, sobretot en un dels gols. Tot i això, el CFS Molins 99 va tenir la capacitat de fer patir a aquest equipàs, que per moments es mostrava desconcertat davant el potencial molinenc.

El CCR busca el gol en una acció d'estratègia // Jose Polo

El CCR busca el gol en una acció d’estratègia // Jose Polo

Va ser el Molins qui es va avançar en el marcador gràcies a un xut llunyà de Dani Ramos, una de les noves incorporacions d’aquesta temporada (1-0). Era el minut vuit de la primera i els entrenats per Jorge Rubio van tenir més d’una oportunitat per fer el 2 a 0. El CCR no s’acabava de trobar i només va ser superior al Molins en els últims 10 minuts de la primera. Va ser llavors quan va aparèixer Alfonso Zambrano, el porter del CFS Molins 99, que ho aturava tot gràcies a uns grans reflexos i una bona col·locació. Va arribar a treure de polleguera al rival. L’empat, obra de Juan López, va arribar en un 3 contra 1, impossible d’aturar per a qualsevol ésser humà que es planti entre els tres pals.

Alfonso Zambrano es va lesionar al genoll // Jose Polo

Alfonso Zambrano es va lesionar al genoll // Jose Polo

Minuts abans de la mitja part van arribar dues males noticies per al Molins: la lesió d’Alfonso i l’1 a 2. El porter molinenc es va fer mal al genoll i les primeres valoracions fetes al mateix poliesportiu apunten a un possible problema amb el menisc. En cas de confirmar-se, seria una baixa important pels molinencs. L’1 a 2 es va produir a falta de pocs segons acabar la primera part, fruit d’un rebot on el porter que va substituir Alfonso, Víctor Sanmartin, va tenir molta mala sort. Acabava la primera meitat i els jugadors del Molins marxaven als vestidors sense ànims, tocats moralment, quan havien fet un bon partit en realitat.

Els primers minuts de la segona part van ser pel Molins. Els locals van pressionar molt bé al rival que, víctima d’aquesta pressió, no podia jugar gens còmode. El partit s’havia tornat a igualar. No va aprofitar les oportunitats el CFS Molins 99 i això ho va pagar car. Del possible empat a 2 es va passar a l’1 a 3 i aquí es va acabar el partit. Juan López aprofitava una jugada d’estratègia per posar distància i desmoralitzar completament Molins, que es va enfonsar.

El gol va fer-li massa mal a un Molins que fins el final del partit va jugar sense convenciment, sense mentalitat per intentar remuntar. David Alba feia l’1 a 4 i llavors Rubio va optar per jugar de cinc però ni així es va ficar el seu equip en el partit. Van arribar dos gols més fins acabar amb un 1 a 6 que no reflexa el que va passar sobre la pista. No hi havia res a fer, el Molins queia a casa davant el líder de la categoria. L’equip descansa la setmana vinent. Tindrà temps per pair aquesta derrota i recuperar efectius.

Recomanacions personalitzades