Un alumne del col·legi Sant Miquel denuncia abusos sexuals del professor pedòfil

La família d’un nen d’11 anys ha denunciat que el professor pedòfil del col·legi Sant Miquel va tocar el penis al seu fill quan estaven sols en una classe de tutoria. Els Mossos d’Esquadra han tornat a detenir al jove, que es troba a l’espera de passar a disposició judicial.

Entrada al col·legi Sant Miquel Manyanet Molins // Jose Polo

Entrada al col·legi Sant Miquel Manyanet Molins // Jose Polo

Segons ha avançat la Cadena SER, la família del nen d’11 anys va anar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra el passat dilluns després de que sortís a la llum el cas del professor pedòfil detingut per corrupció de menors a través d’internet. Tot i que el mateix dia Ajuntament i direcció del centre es van afanyar en deixar clar que cap de les víctimes era de l’escola, aquella mateixa tarda el nen explicava la seva història a la policia.

Els fets van succeir la setmana passada, després de que fos detingut i deixat en llibertat amb càrrecs. La versió del nen és que el professor, Cristian B., va tocar-li el penis en una sessió de tutoria en la que es van quedar sols. Segons recull la denúncia avançada per la SER, el professor va anar cridant un per un als alumnes del grup de cinquè de primària per que llegissin un text en veu alta sols en una aula. Va ser en aquell moment quan el professor va aprofitar, va dir-li al nen “Que guapo eres” i tot seguit li va ficar la mà dins dels pantalons.

Davant aquesta denúncia, els Mossos d’Esquadra han tornat a detenir al professor, de 24 anys i veí del Vendrell. A hores d’ara es troba a les dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Un alumne del col·legi Sant Miquel denuncia abusos sexuals del professor pedòfil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *