El jutge torna a deixar en llibertat provisional al professor pedòfil

El jutjat de Sant Feliu de Llobregat ha deixat en llibertat provisional al professor pedòfil del col·legi Sant Miquel detingut per segon cop en 15 dies al ser denunciat per tocaments a un alumne. El jutjat ha dictat ordre d’allunyament del menor i l’escola el manté apartat sine die.

Jutjats de Sant Feliu de Llobregat // Google Maps

Jutjats de Sant Feliu de Llobregat // Google Maps

Després de passar la nit a les dependències policials, Cristian B. ha passat a disposició judicial aquest matí. El jutjat d’instrucció número 5 de Sant Feliu de Llobregat ha decidit aquest migdia deixar-lo en llibertat provisional amb càrrecs. El professor queda ara imputat per un presumpte delicte d’abusos sexuals, que es sumen als càrrecs de corrupció de menors i pornografia infantil de la detenció de l’1 d’octubre.

El jutge també ha dictat una ordre d’allunyament sobre el menor que ha denunciat que el professor va tocar-li el penis en una sessió de tutoria individual. Tot i que el professor no ha estat acomiadat formalment de l’escola, sinó apartat sine die, aquesta ordre d’allunyament impedeix a la pràctica que el docent pedòfil pugui tornar a les aules del col·legi Sant Miquel.

Recomanacions personalitzades