El jutge torna a deixar en llibertat provisional al professor pedòfil

El jutjat de Sant Feliu de Llobregat ha deixat en llibertat provisional al professor pedòfil del col·legi Sant Miquel detingut per segon cop en 15 dies al ser denunciat per tocaments a un alumne. El jutjat ha dictat ordre d’allunyament del menor i l’escola el manté apartat sine die.

Jutjats de Sant Feliu de Llobregat // Google Maps

Jutjats de Sant Feliu de Llobregat // Google Maps

Després de passar la nit a les dependències policials, Cristian B. ha passat a disposició judicial aquest matí. El jutjat d’instrucció número 5 de Sant Feliu de Llobregat ha decidit aquest migdia deixar-lo en llibertat provisional amb càrrecs. El professor queda ara imputat per un presumpte delicte d’abusos sexuals, que es sumen als càrrecs de corrupció de menors i pornografia infantil de la detenció de l’1 d’octubre.

El jutge també ha dictat una ordre d’allunyament sobre el menor que ha denunciat que el professor va tocar-li el penis en una sessió de tutoria individual. Tot i que el professor no ha estat acomiadat formalment de l’escola, sinó apartat sine die, aquesta ordre d’allunyament impedeix a la pràctica que el docent pedòfil pugui tornar a les aules del col·legi Sant Miquel.

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “El jutge torna a deixar en llibertat provisional al professor pedòfil

 1. Pepitu
  17/10/2014 at 18:59

  Si aquest noi amb 24 anys fa aquestes coses, no em puc imaginar el que farà amb 54…

  Per cert, ja que surt el tema, encara hi és a l’escola aquell capellà el Padre Adolfo que pintava pedretes als nens i els hi feia anar a buscar al seu despatx (al terrat de l’edifici)? Aquest si que no sé si va arribar a tocar penis o no, però que se li posava tiesa amb la idea tots els exalumnes sabem que sí.

  Això d’escoles dirigides per capellans, i ja se que em direu que això pot passar a qualsevol, trobo que és algo del segle passat i obsolet, les escoles o bé haurien de ser publiques o privades com qualsevol l’altre empresa. Els capellans a fer missa que és la seva feina, no són ningú per dirigir educadors.

  • Pepitu
   18/10/2014 at 6:11

   M’havia deixat d’afegir que coneixent la justícia bananera d’aquest país aquest noi estarà en dos dies al carrer. Però acabo de llegir de nou la notícia i resulta que ha estat en 1 dia al carrer. Pensant-ho en fred i acusat de 3 delictes molt greus i amb risc de reincidència continua, és acollonant. M’agradaria veure si el jutge en qüestió hi estaria d’acord si una de les victimes fos el seu fill.

   Així anem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *