Una veïna de Molins de Rei és detinguda per intentar robar a una casa de Sant Vicenç

Els Mossos d’Esquadra han detingut a dues persones per intentar robar amb força a un domicili de Sant Vicenç dels Horts. Un home de 30 anys i una dona de 45, veïna de Molins de Rei, van ser enxampats quan intentaven serrar els pivots de la porta d’entrada a l’habitatge.

Els agents dels Mossos d’Esquadra a la comissaria de Sant Vicenç dels Horts van rebre l’avís del robatori en una casa del municipi dimarts al vespre. La policia va arribar tot just quan els lladres es disposaven a forçar l’entrada de la casa. Van ser detinguts allà mateix, quan intentaven marxar del lloc després d’haver detectat la presència policial. L’estri que estaven utilitzant per a serrar els pivots d’entrada de la porta principal de l’immoble delatava la seva intenció d’accedir per la força a l’interior de la casa.

Els detinguts són una dona de 45 anys, veïna de Molins de Rei i nacionalitat espanyola, i un home de 30 anys, veí de Sant Vicenç dels Horts i de nacionalitat marroquina. Tots dos es troben a dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial com a presumptes autors d’una temptativa de robatori amb força.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Una veïna de Molins de Rei és detinguda per intentar robar a una casa de Sant Vicenç

  1. Letizia Ortiz
    16/10/2014 at 17:10

    El Viumolinderei últimament sembla EL CASO…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *