La seu de CiU Molins de Rei pateix un atac amb pintura groga

La seu de l’agrupació local de CiU apareix pintada de groc i amb pintades de “traïdors”. No és la primera vegada que el local situat al carrer Jacint Verdaguer pateix aquests tipus d’atacs. 

La seu de CiU Molins dijous al matí // Jose Polo

La seu de CiU Molins dijous al matí // Jose Polo

La seu de Convergència i Unió ha despertat aquest dijous tota pintada de groc. Una bona quantitat de pintura ha estat llançada sobre el local del partit polític que governa tant a Molins de Rei com a Catalunya té al carrer Jacint Verdaguer número 103. A més, just al davant de la seu es podia llegir al terra la paraula “traïdors” pintada amb esprai negre.

L’episodi es produeix hores després que els partits favorables a la consulta sobre la independència de Catalunya mostressin públicament la seva manca d’acord sobre el que ha de passar el proper 9 de novembre.

No és la primera vegada que CiU es víctima d’aquest tipus de vandalisme. Fa un mesos una pedrada va trencar el rètol del partit i l’11 de setembre de l’any passat els van posar cola permanent al pany de la porta, com també li va passar a altres entitats de Molins de Rei.

El president de CDC Molins, Àlex Francés, ha dit en declaracions a Ràdio Molins de Rei que aquest atac és “un fet reiterat. Qualsevol excusa serveix per atacar el partit”, ha indicat Francés a la ràdio municipal.

 • xavier

  Tambe vaig veure pintadrs de Can Vies i un altra de Viva España

 • juan

  per algo serà…

  • olga84

   joan podries donar més pistes ? si hi ha pintades de Viva España son de gent d’ultra dreta ? de Can Vies (Cup i satelits ) i aquesta ultima ?

   • C

    home, amb la consulta de pandereta a mi no m’extranya gaire.

    • xavier

     La consulta pandereta ? Quina consulta volies …la de les bicicletes o les de ciu. Erc i cup ?

     • xavier

      A mes de omnium i anc.Perque consulta pandereta ho sento del rajoy…..per tant traidors a qui….

    • olga84

     Podries dir senyor C que es per tu una consulta pandereta ?

    • xavier

     Pandereta ? Amb la Cup i ciu