La seu de CiU Molins de Rei pateix un atac amb pintura groga

La seu de l’agrupació local de CiU apareix pintada de groc i amb pintades de “traïdors”. No és la primera vegada que el local situat al carrer Jacint Verdaguer pateix aquests tipus d’atacs. 

La seu de CiU Molins dijous al matí // Jose Polo

La seu de CiU Molins dijous al matí // Jose Polo

La seu de Convergència i Unió ha despertat aquest dijous tota pintada de groc. Una bona quantitat de pintura ha estat llançada sobre el local del partit polític que governa tant a Molins de Rei com a Catalunya té al carrer Jacint Verdaguer número 103. A més, just al davant de la seu es podia llegir al terra la paraula “traïdors” pintada amb esprai negre.

L’episodi es produeix hores després que els partits favorables a la consulta sobre la independència de Catalunya mostressin públicament la seva manca d’acord sobre el que ha de passar el proper 9 de novembre.

No és la primera vegada que CiU es víctima d’aquest tipus de vandalisme. Fa un mesos una pedrada va trencar el rètol del partit i l’11 de setembre de l’any passat els van posar cola permanent al pany de la porta, com també li va passar a altres entitats de Molins de Rei.

El president de CDC Molins, Àlex Francés, ha dit en declaracions a Ràdio Molins de Rei que aquest atac és “un fet reiterat. Qualsevol excusa serveix per atacar el partit”, ha indicat Francés a la ràdio municipal.

Recomanacions personalitzades