El Molins de Rei CF s’emporta un igualat i polèmic derbi contra l’Atlètic Incresa

Molins de Rei CF 1-0 Atlètic Incresa. El Molins s’emporta el primer derbi de la temporada després d’un partit on es van veure dos equips amb les forces equilibrades. L’únic gol arriba després d’un penal inexistent. 

Els capitans just abans de començar el partit // Jose Polo

Els capitans just abans de començar el partit // Jose Polo

Tant el Molins de Rei Club de Futbol com l’Atlètic Incresa van sortir reforçats del primer derbi de la temporada. Els primers perquè tot i no fer un gran partit van aconseguir tres punts que els permeten continuar en el trio que encapçala el grup vuitè de Tercera Catalana. Els segons perquè, tot i la derrota, van fer un gran partit que els permet recuperar sensacions respecte a la temporada passada. De fet, ningú dubta que si l’Atlètic Incresa juga tots els partits com en el Josep Raich salvarà la categoria, tot i ocupar ara per ara l’última posició de la classificació.

El matx va començar amb els dos equips respectant-se mútuament i sense un dominador clar. El camp del Molins tornava a registrar una gran entrada. I és que una temporada sense derbi es fa llarga i, després de tant de temps, l’afició del municipi tenia ganes de gaudir de la màxima rivalitat. El Molins encarava el partit com sempre: a l’atac. Joan Garcia va apostar per tres davanters i Carles Capella, jugador molt ofensiu, en el centre del camp. Per la seva banda, l’Atlètic Incresa va deixar molts pocs espais entre línia i línia. Isaac Bustamante havia estudiat molt bé el rival i sabia com aturar l’atac molinenc. Pressionaven molt bé la sortida de la pilota obligant als locals a treure la pilota a través de pilotes llargues i els dos laterals, Xavier Villasanta i Roque Bonilla, van estar genials tapant les diagonals dels extrems locals. El resultat de tot plegat va ser un partit sense ritme ni ocasions. Poc espectacle.

Àlex Agudo, autor de l'únic gol del partit // Jose Polo

Àlex Agudo, autor de l’únic gol del partit // Jose Polo

Només al final de la primera part el Molins va arribar amb cert perill. Passat el minut 40 Chufo rebia una passada de la mort després de la millor jugada del partit. El remat del davanter molinenc sortia fregant el pal. Al temps de descompte va arribar la jugada decisiva. Arnau Carrió es marxava amb perill a l’interior de l’àrea quan davant l’entrada d’un defensa de la Incresa va decidir llançar-se a la piscina. L’àrbitre, Hassan Amallouk, va caure en el parany i va xiular la pena màxima. Si hagués assenyalat simulació el papiolenc hauria sortit expulsat perquè ja tenia una targeta groga. Falta d’esportivitat o picardia, l’eterna discussió del futbol. Àlex Agudo no va perdonar i va executar des dels onze metres. L’1 a 0 pujava a un marcador que ja no es mouria fins al final del partit.

A la segona part el Molins va fer un partit impecable en l’àmbit defensiu. Els locals no van concedir gairebé ocasions. Als del barri del Canal els va faltar imaginació i capacitat per crear perill, tot i que ho van intentar en tot moment, sobretot a partir de pilotes llargues per als seus davanters. Passat el minut 50 va arribar una nova jugada polèmica. Àlex Agudo i José Rubio, un dels centrals de la Incresa, es van veure envoltats en una picabaralla. Si l’àrbitre ho hagués vist, que no ho va fer, segurament tots dos jugadors haurien estat expulsats.

No va ser l’última polèmica. Es van anul·lar dos gols. En una contra el Molins va disposar d’una gran ocasió. A Agudo se li va marxar llarg el control i, quan Christian Roldán tenia la pilota agafada amb les mans, el davanter molinenc va posar el peu per emportar-se l’esfèric i resoldre la jugada. Van xiular falta al porter. Minuts després, Jona Nuñez, el capità incresià, va veure com l’invalidaven un gol per fora de joc. L’àrbitre agafava cada vegada més protagonisme i, fins i tot, l’ambient es va caldejar per moments. Un derbi, sense tensió, no és un derbi.

Durant els últims minuts els visitants van anar a l’atac desesperadament. Totes les pilotes llargues, però, van ser ben defensades pels centrals molinencs. Oleguer Pujol i Andreu Margarit van fer un partit esplèndid en aquest aspecte. També Manolo Unzueta tot i no ser central. El Molins va fer més lent el tempo del matx que es va anar consumint sense gaire estridències. Al final els tres punts es van quedar el Josep Raich i, tot i la tensió, els jugadors dels dos equips van encaixar-se les mans esportivament. Uns felicitaven per la victòria i els altres per una actuació més que digne. La Incresa tindrà el dret a la seva revenja a la segona volta del campionat. El primer assalt, però, ha estat pel Molins.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades