Cap de les víctimes d’assetjament del professor de primària era de Molins de Rei

Tant l’Ajuntament com l’escola Sant Miquel confirmen que no hi ha víctimes de Molins de Rei en el cas de mestre de primària detingut per assetjament sexual de menors a través d’Internet. Els intents d’abusos sexuals els va cometre exclusivament a través d’internet.

Una de les portes de l'escola Sant Miquel aquest matí // Jose Polo

Una de les portes de l’escola Sant Miquel aquest matí // Jose Polo

Missatge de calma dirigit a tots els pares i mares de l’escola Sant Miquel. Després de reunions entre la direcció del centre, l’Ajuntament de Molins de Rei, els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i el Departament d’Ensenyament, tant el consistori com la mateixa escola reiteren que no hi ha víctimes molinenques en el cas del professor de primària detingut per assetjament sexual a través d’Internet. L’únic delicte denunciat va ser amb un nen de Terrassa i el material trobat a casa seva demostra que l’assetjament sexual a menors el feia en el seu àmbit privat i no pas a la feina.

“Segons les informacions que els Mossos d’Esquadra han facilitat a l’Ajuntament, cap fet delictiu s’hauria comès a Molins de Rei. Tampoc hi ha cap víctima que sigui alumna del centre o veïna del municipi”, confirma el consistori a través d’un comunicat de premsa. A més, l’Ajuntament reitera que aquest és “un cas aïllat que ja està en mans de la justícia” i que es farà un seguiment permanent de la problemàtica per mantenir informada a la comunitat educativa.

Fora de la feina

En un comunicat, l’escola Sant Miquel assegura que ha estat aquest matí quan s’ha assabentat del cas a través de la premsa. Immediatament, la direcció del centre ha comunicat al professor que se l’“apartava de la feina fins a nova ordre” per tal de “poder seguir amb les activitats normals del centre”. A més, l’escola reitera que “cap de les situacions comunicades ha ocorregut amb alumnes de l’escola” i demana “comprensió per part de tots” davant la greu situació de la qual no tenia constància fins ara. Aquest professor treballava a l’escola des del curs passat.

Preocupació dels pares

Tensió i preocupació, aquests eren el sentiments que podien copsar aquest migdia a la sortida dels nens de l’escola, on no es parlava d’una altra cosa. Una de les mares, Lídia Pujol, assegura a Viu Molins de Rei que es troba “molt sorpresa” amb aquest cas. A més, Pujol demana de forma clara que “la justícia actuï amb tota la seva força“. Aquesta mare agraeix que el centre ja hagi “pres cartes en l’assumpte” i vetlla per que el detingut “no torni a trepitjar una escola ni res similar”.

Recomanacions personalitzades