Esquerres denúncia falta de previsió en les últimes obres del Centre Vila

Segons el grup municipal d’Esquerres per Molins de Rei les obres del Rafael Casanova i del pati del Palau haurien d’estar ben preparades per superar les inclemències meteorològiques. Consideren que hi ha “greus deficiències” en el clavegueram del municipi.

La cruïlla del carrer Molí amb Rafael Casanova s'ha tornat a inundar // David Contijoch

La cruïlla del carrer Molí amb Rafael Casanova en una de les recents inundacions // David Contijoch

Esquerres per Molins de Rei ho té clar: hi ha hagut falta de previsió en les obres del carrer Rafael Casanova i del nou pati del Palau i per això el centre del municipi ha patit 4 inundacions en només 11 mesos. Els republicans creuen que “dues noves obres amb uns pressupostos força considerables (558.000€ el carrer de Baix i 600.000€ el pati del Palau) haurien d’haver contemplat els possibles efectes de les inclemències dels temps”, denuncien en un comunicat de premsa.

A més, la coalició independentista assegura que el clavegueram del carrer de Baix pateix “greus deficiències” i que el sistema de drenatge del pati del Palau “no va funcionar com s’esperava i ha resultat del tot insuficient”. Contradiuen d’aquesta manera la versió del govern municipal format per CiU i PSC que sosté que les inundacions no tenen res a veure amb les obres del també anomenat carrer de Baix i que el drenatge del projecte estrella de la legislatura sí que va funcionar bé ja que una hora després de les grans tempestes de finals de setembre ja havia xuclat tota l’aigua que minuts abans l’havia convertit en una piscina.

Recomanacions personalitzades