Una quinzena d’històrics Citröen s’exhibeixen per Festa Major

L’associació del Raconet 4 ha organitzat per primera vegada una trobada de vehicles de la marca Citröen a Molins de Rei. Tot i la pluja caiguda diumenge, van reunir una quinzena de propietaris de clàssics i es van poder exhibir davant un centenar de curiosos.

Els molinencs van aprofitar mentre no plovia per veure vehicles d'època // David Guerrero

Els molinencs van aprofitar mentre no plovia per veure vehicles d’època // David Guerrero

Els gegants ocupaven la calçada del passeig del Terraplè i els vehicles aparcaven a l’interior de la plaça del Molí. El món al revés, però era Festa Major. D’aquesta manera, una quinzena de vehicles de la marca Citröen es van concentrar en una exhibició que va cridar l’atenció a més d’un curiós que simplement passejava pels carrers en un diumenge de Sant Miquel.

A colla del Raconet 4 ja tenen experiència organitzant trobades de clàssics -a la última van reunir més d’un centenar de vehicles- però aquest ha estat el primer cop que han plantejat una concentració de vehicles d’una marca concreta. Entre els assistents hi havia cotxes portats des d’Igualada, Sant Cugat, Barcelona i altres punts de la geografia catalana.

El cotxe més espectacular de la trobada era un Torpedo, el model més antic de la quinzena que estaven a la plaça del Molí. El mític model de cotxe no havia vingut de gaire lluny, pertany a un molinenc. I no era l’únic dels que es podia veure. En total, tres molinencs van treure els seus Citröen clàssics al carrer aquest diumenge. “Per fer aquestes trobades ens mou el plaer de treure el cotxe a passejar desinteressadament, és tota una afició”, descrivia Ramon Ferré, de la colla del Raconet 4 i propietari d’un Mehari que també es mostrava als curiosos.

A més del seu, es va poder veure un altre Mehari, en aquest cas en format 4×4. “N’hi ha poquíssims a Catalunya, és una sort poder tenir-lo avui a Molins de Rei”, destacava Ferré, qui també posava èmfasi en la presència de dos Citröen 11, un d’ells en format familiar, tota una raresa també en el món dels aficionats als vehicles clàssics.

A la trobada ha col·laborat el concessionari Jaume Parés, que és el distribuidor oficial de Citröen a Molins de Rei, i l’André Citröen Club, una entitat destinada a la promoció de la marca de vehicles que va cedir els plafons d’una exposició itinerant on s’explicava la història de la companyia automobilística per complementar la trobada de cotxes.

[sam id=”43″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades