Marc Padilla guanya l’Assassí de la Pastanaga 2014

208 persones participen en el popular joc organitzat per l’Ateneu Mulei. El jove molinenc Marc Padilla aconsegueix emportar-se el primer premi al “assassinar” sis rivals.

Horts Ca N'alegria gran 163a Fira de la Candelera

Marc Padilla, guanyador de l'Assassí de la Pastanaga 2014 // Jose Polo

Marc Padilla, guanyador de l’Assassí de la Pastanaga 2014 // Jose Polo

El popular joc de l’Assassí de la Pastanaga, organitzat per l’Ateneu Mulei, ha aconseguit superar la barrera dels dos centenars de participants fina arribar als 208 en la seva cinquena edició. Camí de fer-se tradició, una vegada més s’han pogut veure joves i no tant joves voltant amb dos gots de Festa Major, el que es necessita per no poder ser assassinat, i una pastanaga amagada, l’arma simulada. Els instituts o les instal·lacions esportives, per exemple, eren plenes de persones que han participat en aquest entretingut joc.

Enguany, el premi al màxim assassí ha estat pel jove Marc Padilla, qui ha aconseguit eliminar sis rivals i s’ha emportat el gran ninot de la pastanaga gegant entre altres premis. “El més important és tenir estratègia per que no et matin”, explica Padilla, en declaracions a Viu Molins de Rei. “L’assassinat en el que més he treballat és el setè i no l’he aconseguit”, diu el guanyador qui reconeix que porta “dos dies” buscant una víctima que finalment no ha pogut trobat.

L’entrega de premis de l’Assassí de la Pastanaga ha servit per tancar els actes que l’Ateneu Mulei organitza per Festa Major. Es poden recuperar fotografies d’aquest seguit d’actes gràcies a l’etiqueta #festamajormulei14

[sam id=”43″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades