La màgia del circ inunda el pati del Palau

L’associació de circ ‘Giravolt’ organitza en ple pati de Palau un espectacle de circ, màgia i acrobàcies. Més de 500 persones van ser presents a l’acte durant el dilluns a la tarda sota una amenaça de pluja que no es va complir.

El pati de Palau era ple de famílies // Elisenda Colell

El pati de Palau era ple de famílies presenciant l’espectacle de circ // Elisenda Colell

Malabars, acrobàcies i molta màgia van omplir el pati del Palau de famílies i infants fins a omplir-lo. L’acte, un dels darrers de la Festa Major, va permetre apropar als més menuts un espectacle fet a mida, que va deixar bocabadats a més d’un. En total, sis artistes van aportar el seu talent al el primer cabaret Gira Món.

Números del tot irreverents van focalitzar una hora d’espectacle que el públic assistent no va deixar d’ovacionar. El fil conductor, la màgia, va anar donant pas a les diferents disciplines. Primer, malabars amb llibres i elements poc habituals. Després, la bellesa de l’equilibri aeri amb teles i cordes, i alhora, el número d’estabilitat on un equilibrista s’agafava a una roda d’acer i anava donant voltes sense caure. El número més sonat, però, va ser protagonitzat per una parella d’acròbates que s’enfilaven i feien salts i tombarelles davant la mirada de petits i grans.

Una acròbate realitzant un espectacle aeri amb teles // Elisenda Colell

Una acròbata realitzant un espectacle aeri amb teles // Elisenda Colell

Els infants de la vila van omplir a vessar la nova plaça verda, que aquesta Festa Major ha passat a la història per les inundacions al carrer Rafael de Casanova durant el diumenge. Un dia després, la previsió de pluja no va espantar els assistents, que aplaudien incansables els números del Cabaret sota un cel ennuvolat a poques hores de cloure la Festa Major. Aquest cop, només la màgia del circ va inundar el pati del Palau.

[sam id=”43″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “La màgia del circ inunda el pati del Palau

  1. olga84
    09/10/2014 at 15:32

    Aquesta noia que escriu sembla que té un problema amb les inundacions del Pati Palau, si fan una actuació del circ “inundacions” si hiha una concentració pel 9 N “inundacions” massa el llautó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *