La coral El Molinet celebra 20 anys amb una cantata sobre la història de Molins de Rei

Una trentena de cantaires de la coral infantil El Molinet van interpretar la cantata “Gira, gira, molinet”, en un concert que es va haver de traslladar del pati del Palau a La Gòtica per les fortes pluges de diumenge de Festa Major.

Una trentena de cantaires van interpretar "Gira, gira, molinet" // Jordi Julià

Una trentena de cantaires van interpretar “Gira, gira, molinet” // Jordi Julià

La Colla de Diables de l’Agrupa o els Gegants Vells de Molins de Rei no són les úniques entitats que estan d’aniversari i han organitzat celebracions durant la Festa Major per recordar la creació de l’entitat. També està commemorant una xifra rodona la coral infantil “El Molinet”, que aplega a cantaires d’entre 3 i 14 anys des de l’any 1994 i, per tant, en fa vint.

Per celebrar-ho, han creat una cantata pròpia: “Gira, gira, molinet”. La música l’ha fet Bernat Català i la lletra Marina Pelfort, tots dos vinculats a la coral. Unint la narració, la música i el cant, aquesta cantata parla de la història de Molins de Rei des de la seva fundació, barrejada amb certs tocs de llegenda.

La Gòtica es va omplir per escoltar la cantata dels 20 anys del Molinet // Jordi Julià

La Gòtica es va omplir per escoltar la cantata dels 20 anys del Molinet // Jordi Julià

Una trentena d’infants d’El Molinet van interpretar la cantata en un plujós diumenge de Festa Major. El concert s’havia de fer al nou pati del Palau, però davant la intensa pluja es va traslladar el concert a La Gòtica, situada al mateix pati, que poc després va quedar convertit en una piscina.

La Gòtica havia estat justament l’escenari on s’havia estrenat “Gira, gira, molinet” el mes de juny passat, en un concert adreçat a familiars i amics. Per Festa Major volien arribar al gran públic. Tot i el plujós matí i estar repetint el concert al mateix escenari es va omplir la sala. La iniciativa segueix l’estela de les altres celebracions de l’entitat: pels 5 anys van fer “La Cantata del Camell”, i pels 10 anys “Les Tres Preguntes”.

[sam id=”43″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “La coral El Molinet celebra 20 anys amb una cantata sobre la història de Molins de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *