Miquel Burgès és nomenat Miquel de l’any

El cap de la Colla Gegantera de Molins de Rei, Miquel Burgès, és proclamat Miquel de l’any 2014, coincidint amb el final de les exitoses celebracions del centenari de l’entitat que dirigeix.

Ha estat un any especial pel cap de la Colla Gegantera de Molins de Rei, Miquel Burgès, qui s’ha deixat l’ànima en la celebració del centenari de la seva entitat. Un dels punts àlgids de la celebració va ser, precisament, la Festa Major de l’any passat, on van ser els autèntics protagonistes amb una gran trobada de colles geganteres i es van encarregar del pregó. Un any després li arriba un reconeixement nostrat, el de ser nomenat Miquel de l’any.

Miquel Burgés instants després de rebre el premi // Jose Polo

Miquel Burgès instants després de rebre el premi // Jose Polo

Aquest esforç mostrat per Burgès durant tot aquest curs ha estat valorat pels responsables de l’entrega del premi que reconeix any rere any un Miquel molinenc que hagi destacat. El dia de Sant Miquel de 2015 Burgès haurà de fer el pregó –del que el meteoròleg Miquel Bernis va deixar el llistó ben alt al 2013– després de passar el testimoni a un altre Miquel. Burgès va rebre el títol de Miquel de l’Any del 2014, que va ser Miquel Díaz Alcaucer.

[sam id=”43″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades