El CFS Molins 99 necessita més espai per seguir creixent

L’entitat dedicada al foment del futbol sala necessita més espai per seguir creixent. Per primera vegada han hagut de rebutjar l’arribada de nous jugadors de les categories inferiors. La fase dos de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda els ha de dotar de millors condicions. 

Els jugadors han format sobre la pista de la Sínia // Jose Polo

Els jugadors han format sobre la pista de la Sínia // Jose Polo

El Poliesportiu de la Sínia s’ha quedat petit pel Club Futbol Sala Molins 99. L’entitat molinenca necessita més espai per tal de seguir creixent, segons ha explicat a Viu Molins de Rei el nou president, Josep Canals. “Ara mateix no podem créixer més”, assegura Canals que demana “més espai” per tal de poder-ho fer.

Actualment hi ha al voltant de 220 jugadors de futbol sala base. Aquesta temporada, per primera ocasió, l’entitat molinenca ha hagut de rebutjar l’arribada de nous jugadors a algunes de les seves categories. “Estem plens i sap molt de greu haver de dir-li que no a un nen que vol jugar a futbol sala”, assegura.

La segona fase de la remodelació de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda, que ha de començar aquesta tardor i que estarà acabada per la temporada vinent segons la regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha indicat a aquesta redacció, pot solucionar part del problema del CFS Molins 99. La secció de judo del CE Molins de Rei, que també practica el seu esport a les instal·lacions del barri de la Granja, passarà a entrenar-se al barri del Canal. Aquest fet, teòricament, hauria d’alliberar hores d’entrenament de la Sínia que podrien ser aprofitades pels equips de futbol sala.

Foto de família del CFS Molins 99 2014-2015 // Jose Polo

Foto de família del CFS Molins 99 2014-2015 // Jose Polo

Presentació amb comiat de Jaume Molins

Els 220 jugadors del CFS Molins 99, i les seves families, s’han reunit abans del primer partit de la temporada del primer equip de l’entitat per tal de fer la presentació oficial del curs 2014-2015. L’acte també ha servit per que Jaume Molins, president de l’entitat fins l’estiu passat, s’acomiadés de l’afició. “El caliu de tota la bona gent del CFS Molins 99 fa que sempre formem part d’aquesta família”, ha assegurat durant un parlament on s’ha emocionat. Per la seva banda, Canals ha posat en relleu la importància dels valors com “el respecte al rival i al company” en el seu primer discurs públic com a president.

Recomanacions personalitzades