El Molins de Rei CF comença fort la temporada

L’equip de Joan Garcia comença a demostrar solidesa amb dues victòries consecutives. El pròxim partit, en el sempre complicat camp del CD Guàrdia, pot certificar un gran inici de curs. 

El nou equip del Molins després d'un partit de pretemporada // Molins de Rei CF

El nou equip del Molins després d’un partit de pretemporada // Molins de Rei CF

El Molins de Rei Club de Futbol ha començat amb bon peu la temporada. Els molinencs han sumat sis punts de sis possibles després de guanyar a domicili al camp de la UE Papiol (1 a 3) i superar a la UE La Palma de Cervelló pel mateix resultat, 3 a 1, en l’estrena de l’equip al Municipal Josep Raich. Certament, l’equip fa bona pinta. També és cert que encara és molt aviat per intentar esbrinar on estaran aquest curs.

Els entrenats per Joan Garcia s’han mostrat resolutius de cara a porteria i, un cop amb el marcador a favor, han sabut gestionar el resultat a partir de mantenir la possessió de la pilota i mostrar-se molt seriós en defensa. Tot i que hi ha hagut moments de millor i pitjor joc, en ambdós partits el Molins ha tingut controlada la situació en tot moment. Una solvència que, si es volen assolir els reptes marcats per aquesta temporada, serà completament clau.

En l’aspecte tàctic destaquen dues novetats respecte al vist en temporades anteriors. En primer terme, Carles Capella, habitual en el trident ofensiu de Joan Garcia, ha passat a jugar en el centre del camp. En la seva nova posició, Capella aporta la tècnica suficient per enllaçar amb els davanters, a més d’arribada des del darrere. No és una posició desconeguda per a ell. El seu físic privilegiat li permet poder bregar amb els migcampistes contraris. Si el molinenc té ben clar que aquest any li tocarà treballar més que mai, aquest canvi promet tardes de glòria, sobretot al Josep Raich. Aquesta novetat va molt lligada a la segona: la incorporació d’Arnau Carrió a la davantera. El papiolenc apuntava com la incorporació més destacada del mercat d’estiu i en dos partits ja ha fet tres gols. Carrió ja és un jugador fet i està demostrant saber llegir molt millor els partits que en els seus primers anys a la UE Papiol.

Exigent desplaçament a La Guàrdia

Alex Agudo, qui va tornar després de la sanció, persegueix un jugador de La Guardia // Jose Polo

Imatge de l’última visita del CD La Guàrdia al Josep Raich // Jose Polo

Tot i que l’ambient s’ha regenerat molt respecte fa uns anys, a ningú se li escapa que el desplaçament al Camp Municipal de La Guàrdia és sempre exigent. El Molins haurà de tornar a dominar tots els registres del joc per aconseguir una victòria. El CD La Guàrdia no ha començat bé i ha perdut els dos primers partits de la temporada. Aquest mal inici farà que els homes d’Aleix Lloret comptin amb una motivació extra per intentar agradar davant del seu públic contra l’equip de l’altra banda del riu Llobregat en un partit que sempre és especial. No val a badar, al cap i a la fi és en aquests camps on es guanyen les lligues.

Recomanacions personalitzades