Cremen 4.000 metres quadrats de massa forestal per culpa d’un llamp

L’incendi s’ha produït en el límit dels termes municipals de Molins de Rei i Sant Feliu, a la zona coneguda com a Torrent d’en Benet. Fonts de l’ADF indiquen que un llamp de la tempesta del dia anterior n’és la causa. 

Els voluntaris de l'ADF treballant en l'extinció de l'incendi // ADF Puigmadrona - Olorda

Els voluntaris de l’ADF treballant en l’extinció de l’incendi // ADF Puigmadrona – Olorda

Més de 4.000 metres quadrats de massa forestal han cremat el dilluns 15 de setembre sobre les quatre de la tarda. L’incendi, que ha afectat la zona coneguda com a Torrent d’en Benet, situada en el límit entre els termes municipals de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat, ha estat causat per la tempesta elèctrica caiguda el dia anterior.

Segons expliquen fonts de l’ADF Puigmadrona-Olorda un llamp ha estat cremant, a poc a poc, la zona interior d’un arbre fins que, finalment, la petita flama ha sortit a l’exterior generant l’incendi.

En el control i ràpida extinció de l’incendi han participat sis dotacions de bombers, tres vehicles de l’ADF, guardes forestals del Parc Natural de Collserola i un helicòpter. Els voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal, que recentment ha tornat a obrir la campanya de finançament popular, s’han quedat fins a les 9 de la nit remullant la zona per prevenir que l’incendi tornès a aparèixer.

Recomanacions personalitzades