Atraquen amb armes l’hotel Holiday Inn

L’hotel Holiday Inn Express de Molins de Rei ha estat atracat per homes armats el dimecres 10 de setembre. No hi ha ferits. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas, que no és aïllat. 

Exterior de l'hotel Holiday Inn // Jose Polo

Exterior de l’hotel Holiday Inn // Jose Polo

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, l’hotel Holiday Inn Express de Molins de Rei va ser víctima d’un atracament el passat dimecres 10 de setembre. Una o un grup de persones van entrar armades a l’hotel, situat al carrer Primer de Maig, just al costat del parc de la Mariona, sobre les 10 de la nit. No van marxar fins mitja hora després, cap a dos quarts d’onze. Així doncs, és previsible que s’hagin emportat una bona quantitat d’objectes de valor, així com diners de la caixa registradora.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat que no es tracta d’un fet aïllat i confirmen que s’està duent a terme una investigació dels fets. Decideixen, però, no donar més detalls per no perjudicar les tasques d’investigació.

Tot i això, aquesta redacció ha pogut confirmar amb treballadors de l’hotel que, tot i el gran ensurt, no va haver-hi cap ferit. Ara fa gairebé dos anys els mateixos Mossos van desarticular un grup de lladres que va actuar en diferents hotels de la zona, entre els quals es trobava l’Ibis de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades