El PP demana que s’elimini el rastre de Jordi Pujol a Molins de Rei

El Partit Popular ha entrat per registre a l’Ajuntament de Molins de Rei una petició on es demana que se suprimeixi tot tipus de rastre oficial de l’expresident de la Generalitat al municipi.

Pujol

Jordi Pujol durant l’últim acte fet a Molins de Rei // CiU Molins

El cas Pujol també té conseqüències a escala local. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, l’agrupació local del PP ha entrat una petició per registre a l’Ajuntament de Molins de Rei demanant que tota menció a l’expresident de la Generalitat sigui retirada.

“Entenem absolutament imprescindible que sigui retirada de la nostra ciutat tota menció al senyor Pujol, ja sigui en forma de plaques d’inauguració d’equipaments, signatura del llibre d’honor del nostre excel·lentíssim Ajuntament, etc”, demanen els populars en el seu escrit, entrat al registre del consistori a data de 8 de setembre.

El partit liderat a Molins de Rei pel regidor Emilio Ramos titlla Pujol d’“anteriorment molt honorable” i justifica la seva postura en les “gravíssimes declaracions” fetes per Pujol en la “lamentable i decebedora” confessió on el convergent reconeixia haver ocultat diners a Hisenda. El PP ja ha iniciat aquesta iniciativa en altres municipis del territori.

Recomanacions personalitzades