El PP demana que s’elimini el rastre de Jordi Pujol a Molins de Rei

El Partit Popular ha entrat per registre a l’Ajuntament de Molins de Rei una petició on es demana que se suprimeixi tot tipus de rastre oficial de l’expresident de la Generalitat al municipi.

Pujol

Jordi Pujol durant l’últim acte fet a Molins de Rei // CiU Molins

El cas Pujol també té conseqüències a escala local. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, l’agrupació local del PP ha entrat una petició per registre a l’Ajuntament de Molins de Rei demanant que tota menció a l’expresident de la Generalitat sigui retirada.

“Entenem absolutament imprescindible que sigui retirada de la nostra ciutat tota menció al senyor Pujol, ja sigui en forma de plaques d’inauguració d’equipaments, signatura del llibre d’honor del nostre excel·lentíssim Ajuntament, etc”, demanen els populars en el seu escrit, entrat al registre del consistori a data de 8 de setembre.

El partit liderat a Molins de Rei pel regidor Emilio Ramos titlla Pujol d’“anteriorment molt honorable” i justifica la seva postura en les “gravíssimes declaracions” fetes per Pujol en la “lamentable i decebedora” confessió on el convergent reconeixia haver ocultat diners a Hisenda. El PP ja ha iniciat aquesta iniciativa en altres municipis del territori.

 • dclosa

  ¿ Y que hay de la noticia de octubre 2011 en el New York Times sobre el ocultamiento por parte de Emilio Botín y de su familia de unas cuentas secretas establecidas desde la Guerra Civil en la banca suiza HSBC. Por lo visto, en las cuentas de tal banco había 2.000 millones de euros que nunca se habían declarado a las autoridades tributarias del Estado español ?
  ¿ Y que hay de la noticia de febrero del 2013 en el mismo diario con la publicación de la lista de un empleado del banco suizo HSBC, despechado, por el maltrato recibido, decidió publicar los nombres de las personas que depositaban su dinero en dicha banca suiza, sin nunca declararlo en sus propios países. Entre ellos había nada menos que 569 españoles, incluyendo a Emilio Botín y su familia, con grandes nombres de la vida política y empresarial , la mayoria politicos del PP : José María Aznar (PP) expresidente; Dolores Cospedal (PP) secretaria general ; Rodrigo Rato (PP) exministri y Bankia; Narcís Serra (PSOE) Eduardo Zaplana (PP) expresidente Valencia; Miguel Boyer (PSOE); José Folgado (PP) ex secretario de estado ; Carlos Solchaga (PSOE) ; Josep Piqué (PP) ; Rafael Arias-Salgado (PP) exministro ; Pío Cabanillas (PP) exministro de Franco ; Isabel Tocino (PP) exministra y del Opus Dei ; Jordi Sevilla ; Josu Jon Imaz; José María Michavila (PP) exministro ; Juan Miguel Villar Mir , exministro de Arias; Anna Birulés (PP) exministra; Abel Matutes (PP) exministro; Julián García Vargas (PSOE) ; Ángel Acebes (PP) exministro ; Eduardo Serra (PSOE) exministro ; Marcelino Oreja (PP) exministro de Franco, ……… ?
  Y para rematar, ¿ Qué hay de la información publicada por El Mundo, según la cual don Juan de Borbón dejó al morir, hace veinte años, una fortuna de 1.100 millones de pesetas, incluidos 728 millones en cuentas de Suiza, de las cuales el Rey (ahora abdicado) de todos los españoles, incluso de todos los catalanes, Juan Carlos I , habría heredado 375 millones de pesetas ? La cuenta del Rey Don Juan Carlos en la Societe Generale Alsacienne, en la que se ingresó la herencia de Don Juan fue cancelada antes de 1995 , Zarzuela tiene la “convicción” de que los albaceas de don Juan pagaron los impuestos hereditarios, aunque no ha conseguido recabar pruebas documentales que lo confirmen.

  ¿ No tendrá , al final , Jordi Pujol la misma “convicción ” ?

 • albert

  Quina es l’agrupació local del PP ? L’informació es que PP de Catalunya ” central Camacho” demana que s’elimini el rastre de Jordi Pujol. ai´`i mateix s’ha rebut la revista de l’Ajuntament hi dins dels comentaris del representat del PP sembla que no va enviar res….. Que diu la seva “agrupació local del PP” al respecte ?

  • dclosa

   Totalment
   d’acord , i jo afegiria , Per transparència política, a on podem veure
   els comptes de agrupació local del PP que el Sr. Ramos anomena PPC ? , A on
   van a parar els 380 € (63.000 Ptas) que el Sr. Ramos cobra per ple per no participar en
   res + els € per les informatives + els
   350 € per sessió a la AMB per
   estar en un racó i no dir res + les dacions anuals en vena que l’ Ajuntament dona
   als partits locals ? , Quin sentit tenen
   els 12.000 exemplars i quin cost té per
   els contribuents, El Balcó de la Vila, només per propaganda política sense continguts
   , buits i monogràfics com els de : CIU
   parlant del 11, PSC parlant del Ronaldo “io soi e meior” , CUP
   de la municipalització comunista dels serveis, ICV la
   nova Podemos-Molins, ERC que el nou institut sigui un altra Fede, i el PP en
   blanc, com sempre

 • Joan

  podem afegir que també esborrin tot rastre de feixistes? l’amic Emilio el primer, sisplau