L’erotisme serà el leitmotiv del Festival de Cine de Terror 2014

Les múltiples relacions entre l’erotisme i el cinema de terror seran el tema central de l’edició d’enguany del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei. El certamen tindrà la premier mundial del primer curtmetratge del distingit fotògraf Pep Bonet. 

Cartell del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei 2014

Cartell del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei 2014

Poc a poc es van desvetllant les incògnites de la trentatresena edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei. Enguany el tema central serà l’erotisme i les seves variades relacions amb el gènere de terror. “Hi hauran activitats relacionades amb l’erotisme i les performance de la marató prometen molt”, ha avançat el director del festival, Roger Sàbat, durant la presentació d’aquesta edició d’un dels esdeveniments que porta el nom del municipi més lluny. L’explícit cartell, obra de Maite Pascual, deixa poc espai als dubtes.

Aquest any s’intentarà mantenir una relació més estreta amb les entitats molinenques a través de diferents col·laboracions. A més de la categoria homenatge a la Colla de Diables amb motiu del 25è aniversari en el concurs de microrelats, anunciada fa uns dies, també es farà una projecció de curts a l’Ateneu Mulei dues setmanes abans de l’inici oficial del festival. Possiblement, no siguin les dues úniques col·laboracions.

Estrena mundial del primer curt de Pep Bonet

Pep Bonet és un distingit fotògraf guanyador de tres premis World Press Photo. Amb el curt Ponerse al día ha decidit fer el salt a la ficció. L’estrena mundial de la seva primera obra cinematogràfica serà a Molins de Rei.

La presentació també ha servit per anunciar els títols d’algunes pel·lícules de la secció oficial. Entre aquestes, destaquen les premiers espanyoles Living Dark, basada en una historia que va circular per internet i Exists, que parla del mite del big foot i està feta pels creadors de la famosa El proyecto de la bruja de Blair. Starry Eyes, Let us prey i Asmodexia són els altres títols que s’han anunciat.

Recomanacions personalitzades