Un Molins de Rei CF ambiciós vol anar a més amb l’ascens a l’horitzó

L’equip, que tindrà Joan Garcia un any més a la banqueta, presenta cinc cares noves respecte a l’any passat. Segons l’entrenador, l’objectiu és superar el que s’ha fet les últimes temporades. El papiolenc Arnau Carrió és el fitxatge més destacat. 

Carles Capella encarant a un rival en un partit de la temporada passada // Jose Polo

Carles Capella encarant a un rival en un partit de la temporada passada // Jose Polo

Torna el futbol local, aquesta temporada amb els dos equips de Molins de Rei a la mateixa lliga, el grup vuitè de Tercera Catalana, que serà més exigent que mai amb bona part dels equips molt reforçats. El Molins de Rei Club de Futbol encara el curs amb l’objectiu de “superar el que s’ha fet els tres últims anys”, segons explica l’entrenador, Joan Garcia, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Fa temps que arribem a les últimes jornades amb possibilitats d’ascens i ara volem anar una mica més enllà”, assegurà al tècnic, més ambiciós que mai.

A ningú se li escapa que a l’horitzó està pujar a Segona Catalana, premi que l’afició molinenca fa temps que espera. El conjunt quadribarrat continuarà amb la base dels últims anys però el grup, que a vegades ha pecat de falta d’experiència per la seva joventut, ja ha acumulat moltes batalles pels camps de futbol del Baix Llobregat i està més preparat que mai. Garcia té ben clara la recepta per intentar la gesta: “anar partit a partit”. Ara és l’hora.

“Hem d’aconseguir ser més fiables contra els equips de la part baixa de la classificació”, apunta el tècnic molinenc com a un dels aspectes a millorar en comparació a la temporada passada. Aconseguir que el grup estigui més unit que mai també serà vital per aconseguir que el Molins guanyi la solidesa que li fa falta per encarar reptes majúsculs. Molt important també serà que segueixi la comunió entre equip i afició que es va fer més evident que mai a finals del curs passat. Una aventura apassionant que comença dissabte 6 a les 18:30 hores al camp de la UE Papiol.

Jugadors i afició celebren, units, un gol en un partit de la passada temporada // Jose Polo

Jugadors i afició celebren, units, un gol en un partit de la passada temporada // Jose Polo

Arnau Carrió, fitxatge destacat

El Molins de Rei CF ha incorporat cinc jugadors. El més destacat és un dels clàssics de la categoria, el papiolenc Arnau Carrió, que jugarà contra els seus excompanys en el primer partit de lliga. Carrió pot jugar en qualsevol de les posicions d’atac del 4-3-3 que normalment utilitza Joan Garcia o en la línia de tres mitjapuntes quan aquest decideixi apostar pel doble pivot i passar al 4-2-3-1. El jugador, format a la Ferran Martorell, destaca per la seva tècnica depurada.

Tres jugadors que ja van formar part del Molins fa temporades han tornat a l’equip. Joel aportarà equilibri i treball al centre del camp, Jordi Ganduxer “Gandu” toc i visió de joc a la medul·lar i Xavi Tubau una opció de garanties a la porteria. La incorporació més exòtica és la del japonès Taka, un defensa polivalent i molt segur que pot actuar tant de central com de lateral. “Som una plantilla més compensada”, assegura Joan Garcia, content de com s’ha saldat el mercat de fitxatges. El tècnic defineix l’equip com “més madur tant per les incorporacions com pels jugadors que es queden”. En l’apartat de baixes homes com Eric Criado, David Martínez, Christian Agudo, Fernando, Javi i el porter Albert Garcia han abandonat la disciplina molinenca.

Amb tot, no s’espera un canvi brusc en l’estil de l’equip. Això significa intentar sortir amb la pilota jugada gràcies a homes com el capità Andreu Margarit, tenir un centre del camp compensat amb l’experiència de jugadors com Joan Torelló i Joan Gosa i una davantera mortal i compromesa, amb Carles Capella, Àlex Agudo i el jove i batallador “Chufo” com a màxims exponents. S’intueix, però, que hi haurà més competència en totes les línies, fet que sempre és positiu i farà que ningú badi si vol tenir un lloc a l’onze inicial.

“El grup més complicat de Tercera”

Tot i ser ambiciós, Garcia toca de peus a terra, conscient que el grup vuitè és “el més complicat de la Tercera Catalana”. L’entrenador apunta a equips com el Vallirana, el Castelldefels “B”, una UE Papiol molt “canviada” i la Ciutat Cooperativa com alguns dels competidors directes per lluitar a les posicions capdavanteres de la taula.

Recomanacions personalitzades