El concurs de microrelats del Festival de Terror inclou una nova categoria en homenatge als Diables

El 25è aniversari dels Diables de l’Agrupa també estarà present al concurs de microrelats del Festival de Terror de Molins de Rei. S’ha creat una categoria relacionada amb el foc en el concurs literari en motiu d’aquesta efemèride. 

Jordi Masó (al centre) ha estat el guanyador del concurs de microrelats de terror en català // David Guerrero

Imatge de la recollida del premi al millor relat en català del 2012 // David Guerrero

Una altre homenatge en motiu del 25è aniversari dels Diables de l’Agrupa. La vuitena edició del Concurs de Microrelats de Terror i Gore que organitza el Festival de Terror de Molins de Rei en col·laboració amb la biblioteca Pau Vila tindrà una categoria especial dedicada al foc, l’infern i/o el diable. El guanyador d’aquesta categoria rebrà el premi ‘Diables‘.

El termini per enviar relats per aquesta i la resta de categories ja està obert i finalitza el proper 30 de setembre. Els premis consistiran en una entrada per a les 12 hores de cinema de terror, la publicació dels relats i un lot de llibres. A més, el guanyador del premi ‘Diables’, rebrà un lot de productes de la Colla i un guardó commemoratiu.

Recomanacions personalitzades