Torna la bogeria de les pastanagues

El joc de l’Assassí de la Pastanaga, organitzat per l’Ateneu Mulei per la Festa Major, arriba a la cinquena edició. Es farà una votació popular per escollir una nova regla del joc.

Samarreta de l'Assassí de la Pastagana // Ateneu Mulei

Samarreta de l’Assassí de la Pastagana // Ateneu Mulei

S’apropa la Festa Major i, amb aquesta, la bogeria de les pastanagues. És molt habitual, durant els dies previs a la festa, veure els joves i no tant joves del municipi amb dos gots a la mà, tots armats amb una pastanaga que els acompanya allà on van. Són els estris necessaris per participar en el joc de l’Assassí de la Pastanaga, organitzat per l’Ateneu Mulei, que enguany arriba a la cinquena edició.

Picant l’ullet al context polític català, els participants faran una consulta per decidir la una nova norma que s’inclourà enguany. La doble pregunta serà la següent:

Estàs a favor d’introduir una nova norma al joc?

En cas afirmatiu, quina:

  • Mentre soni la cançó “La Presó del Rei de França” en qualsevol acte oficial de la Festa Major, tothom pot ser assassinat.
  • Si una persona està dins l’espai de carrer pintat de pintura blanca per l’organització del joc, podrà ser assassinada.

Les inscripcions es poden fer entre l’1 i el 13 de setembre. Només cal ser major de 16 anys i pagar un mòdic preu. El joc, que es realitzarà entre els propers dies 21 i 29, ha anat superant les xifres de participació any rere any. Consisteix en “assassinar”, amb la pastanaga com a arma i sempre que la víctima no tingui els dos gots oficials de la Festa Major a la mà, a la resta de participants. Hi haurà premi per al supervivent, per a l’assassí més actiu i un altre de consolació.

[sam id=”43″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades