“Julia”, primera pel·lícula confirmada al Festival de Terror de Molins de Rei 2014

La organització del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei ja ha fet pública la primera pel·lícula de la secció oficial competitiva d’enguany: “Julia”, l’òpera prima de Matthew A. Brown, un director americà que fa un clar homenatge al gènere “rape & revenge” japonès.

Fotograma de la pel·lícula "Julia" // Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

Fotograma de la pel·lícula “Julia” // Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

El 33è Festival de Cine de Terror de Molins de Rei escalfa motors i ja comença a anunciar noms del que es podrà veure la propera tardor. La primera pel·lícula de la secció oficial competitiva que s’ha anunciat porta per títol “Julia”.

Es tracta d’una pel·lícula “que es cou a foc lent i marca el seu clar homenatge al rape & revenge japonès, tot incloent aire de la nova onada fresca de terror independent americà”, segons explica l’organització del festival. L’actriu Ashley C. Williams és qui interpreta a Julia, una dona maltractada, violada i donada per morta.

El seu director, Matthew A. Brown, presentarà a Molins de Rei la seva opera prima. A més de dirigir-la, Brown s’ha encaregat d’escriure-la i produir-la, sempre sota una perspectiva “inicialment poc sagnant però amb un to in crescendo de maldat, mal rotllo i manca total d’escrúpols”. Els responsables de programar-la a la Peni tenen clar que no deixarà indiferent a ningú.

Recomanacions personalitzades