Mònica Santamans i Xavi Paz assumeixen l’alcaldia durant el mes d’agost

La convergent Mònica Santamans ha assumit la responsabilitat d’estar al capdavant de l’alcaldia durant la primera quinzena d’agost. Xavi Paz, primer tinent d’alcalde socialista, recupera durant l’última setmana del mes el càrrec que va ocupar en els dos primers anys de l’actual mandat.

D'esquerra a dreta: Xavi Paz, Joan Ramon Casals i Mònica Santamans durant una roda de premsa // Jose Polo

D’esquerra a dreta: Xavi Paz, Joan Ramon Casals i Mònica Santamans durant una roda de premsa // Jose Polo

L’alcalde, Joan Ramon Casals, no ha tornat a deixar el seu càrrec tot el mes d’agost en mans dels socialistes, com va fer l’any passat. En aquell moment, des del PSC es va traslladar als seus socis de govern convergents la raresa de al situació, ja que quan ells governaven no deixaven l’alcaldia en mans dels altres durant un mes. Així que aquest cop Joan Ramon Casals només ha delegat en algú del PSC una setmana. El primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, és qui ha recuperat accidentalment durant l’última setmana del mes el càrrec que va ocupar entre els anys 2011 i 2013.

Pel que fa a la primera quinzena del mes, el màxim càrrec institucional del municipi va estar delegat en mans de Mònica Santamans, tinenta d’alcalde i presidenta de l’àrea de Sostenibilitat i Territori. És el primer cop en aquest mandat que Santamans ocupa el càrrec quan l’alcalde marxa de vacances.

La tercera setmana del mes va comptar amb la presència de l’alcalde a la Casa de la Vila i l’1 de setembre ja tornarà la normalitat a l’Ajuntament, amb tots els regidors a dedicació completa preparats per un curs ben intens.

Recomanacions personalitzades