Endesa fa tasques de manteniment a la subestació de Quatre Camins per reforçar el seu rendiment

Endesa ha realitzat una reforma tecnològica a la subestació de Quatre Camins (Sant Vicenç dels Horts) amb l’objectiu de millorar la seguretat de la pròpia instal·lació, que presta servei a set municipis, entre ells Molins de Rei. La companyia ha invertit 25.000 euros en l’actuació.

Subestació elèctrica de Quatre Camins, al terme municipal de Sant Vicenç dels Horts // Endesa

Subestació elèctrica de Quatre Camins, al terme municipal de Sant Vicenç dels Horts // Endesa

Els treballs de reforma a nivell tecnològic de la subestació de Quatre Camins, situada a Sant Vicenç dels Horts, han consistit en substituir l’oli mineral dels tres transformadors de mitja tensió que hi ha a la instal·lació i que actua com a aïllant i també refrigera el nucli de la màquina, on es troben les bobines.

L’objectiu de l’actuació realitzada per Endesa, que ha suposat una inversió de 25.000 euros, és “millorar la fiabilitat i rendiment de la pròpia instal·lació”. L’oli de l’interior dels transformadors es degrada amb el pas del temps i acaba agafant humitat, de manera que per optimitzar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric és necessari renovar-lo periòdicament. Amb la substitució de l’oli s’eliminen les impureses i, de retruc, s’evita una possible interrupció del servei que podria produir-se per defectes interns.

La mesura beneficia a un total de 5.155 clients del Baix Llobregat, segons les dades aportades per la pròpia companyia. A més de Molins de Rei, aquesta subestació presta servei a Sant Vicenç dels Horts, Cervelló, la Palma de Cervelló, Pallejà, Torrelles de Llobregat i Vallirana.

Recomanacions personalitzades