Mor un motorista en un xoc amb un tot terreny a l’autopista

Un motorista de 52 anys ha mort de matinada en un accident a l’autopista B-23, pocs metres abans de la sortida de Molins de Rei. Un tot terreny ha xocat amb la moto de la víctima mortal per causes que es desconeixen.

L'autopista B-23 al seu pas per Molins de Rei // Jordi Julià

L’autopista B-23 al seu pas per Molins de Rei // Jordi Julià

Un tot terreny ha encalçat una motocicleta aquesta matinada al punt quilomètric 9,5 de l’autopista B-23 en sentit Papiol, pocs metres abans de la sortida de Molins de Rei. El xoc ha provocat la mort del motorista, Vicente V.S., de 52 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident mortal a les 5.43 de la matinada. El conductor del tot terreny ha resultat il·lès i les causes del xoc estan sent investigades per la policia, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

En l’accident hi han treballat quatre patrulles dels Mosso d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han dut a terme tasques de reanimació del motorista sense èxit.

Dos carrils de la B-23 han estat tallats entre les 6 i les 8 del matí degut a l’accident, el que ha provocat mig quilòmetre de retenció en sentit Papiol en el tram entre Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei. A les 8 del matí la situació del trànsit s’ha normalitzat.

  • dclosa

    Y lo peor es la sumisión de los aborígenes de Molins de Rei , No he leído noticia alguna , ni he visto interés alguno por parte de alguno de los partidos políticos locales (CIU, PSC, ICV, CUP ; ERC, PP,) , en presentar una moción en el pleno municipal contra Fomento por la mala iluminación de la B-23 , con luminarias estropeadas, sin mantenimiento y con unas claras ganas de fastidiar antes de hora, a los de la independéncia. Cada vez hay más accidentes en carretera por la mala conservación y mantenimiento de las carreteras, especialmente las que dependen de Madrid, y así nos va a los sumisos catalanes.