Jaume Molins deixa la presidència del CFS Molins 99

Després de set anys formant part de la junta directiva, Jaume Molins abandona el CFS Molins 99. Josep Canals agafarà el relleu a la presidència. 

Jaume Molins durant la celebració de l'últim ascens de l'equip // Jose Polo

Jaume Molins durant la celebració de l’últim ascens de l’equip // Jose Polo

El president que ha portat més lluny al Club Futbol Sala Molins 99, Jaume Molins, deixa l’entitat molinenca. Molins ha fet pública la seva decisió en una carta publicada a la web del club. “Darrerament, per qüestions professionals, no he pogut dedicar al nostre club el temps que es mereix i per això he decidit deixar-ho”, assegura el fins ara president que qualifica aquesta decisió de “difícil pas”.

Sempre present als partits de gairebé totes les categories al Poliesportiu de la Sínia, Molins serà recordat com el president de l’ascens a Tercera Nacional per primera vegada a la història del futbol sala molinenc. De fet, durant els últims anys i sota la seva presidència, el CFS Molins 99 ha portat una trajectòria meteòrica dins del futbol sala català amb dos ascensos consecutius.

A més dels èxits esportius, Molins deixa com a llegat que el Poliesportiu de la Sínia es faci petit en cada partit debut al gran nombre d’assistents que hi assisteixen i una bona estructura de futbol sala formatiu amb més d’un equip en totes les categories.

Josep Canals, nou president

El relleu de Jaume Molins a la presidència s’ha fet públic el mateix dia del comiat. El molinenc Josep Canals és el nou president del CFS Molins 99. Exjugador i membre de la junta directiva des de fa anys, Canals promet continuar amb la feina encetada per l’actual junta. Aconseguir que el primer equip segueixi en categories d’àmbit estatal durant moltes temporades, consolidar l’estructura de futbol sala base de l’entitat i afrontar el fet que el Poliesportiu de la Sínia es queda cada dia més petit per un club que segueix creixent són els seus tres grans reptes.

Recomanacions personalitzades