Torna la zona blava gratuïta durant el mes d’agost

Durant el mes de vacances per excel·lència no cal pagar per aparcar a les zones blaves de Molins de Rei. És el tercer any que s’aplica aquesta mesura, ja consolidada i ben acollida pels usuaris.

Les noves places de zona blava ja han entrat en funcionament // David Guerrero

Aquest agost es deixaran de pagar totes les places d’ aparcament blau. // David Guerrero

Tots aquells que vulguin aparcar el seu vehicle a Molins de Rei sense pagar a la zona blava com la resta de l’any, ho poden fer de manera gratuïta durant tot el mes d’agost. La mesura, és el tercer any que s’aplica i afecta a totes les zones blaves del municipi.

Des de l’1 i fins el 31 d’agost, els veïns poden aparcar sense haver de pagar a totes les places d’aparcament de zona blava, que s’han estès durant l’últim any a punts com la plaça de la Llibertat, l’avinguda València i el passeig Pi i Margall. És evident que qui més gaudirà de l’estalvi seran els veïns del Centre Vila, que és el que acumula més espais de pagament. També s’acull a la gratuïtat el nou aparcament del carrer Josep Cariteu, amb unes 40 places i que substitueix el que fins fa uns mesos oferia l’ara verd pati del Palau.

El govern municipal, com ja va fer l’any passatconsolida la mesura iniciada al 2012 per deixar de fer pagar per aparcar als molinencs que no marxen de vacances. L’Ajuntament assegura que es tracta d’una mesura que dóna “bons resultats” ja que durant aquest mes el trànsit i l’activitat comercial disminueix i no cal promoure la rotació de vehicles i l’optimització dels espais de pagament. Un cartell als parquímetres informa als usuaris de la gratuïtat del servei durant el mes d’agost i evita confusions als conductors.

Recomanacions personalitzades