Torna la zona blava gratuïta durant el mes d’agost

Durant el mes de vacances per excel·lència no cal pagar per aparcar a les zones blaves de Molins de Rei. És el tercer any que s’aplica aquesta mesura, ja consolidada i ben acollida pels usuaris.

Les noves places de zona blava ja han entrat en funcionament // David Guerrero

Aquest agost es deixaran de pagar totes les places d’ aparcament blau. // David Guerrero

Tots aquells que vulguin aparcar el seu vehicle a Molins de Rei sense pagar a la zona blava com la resta de l’any, ho poden fer de manera gratuïta durant tot el mes d’agost. La mesura, és el tercer any que s’aplica i afecta a totes les zones blaves del municipi.

Des de l’1 i fins el 31 d’agost, els veïns poden aparcar sense haver de pagar a totes les places d’aparcament de zona blava, que s’han estès durant l’últim any a punts com la plaça de la Llibertat, l’avinguda València i el passeig Pi i Margall. És evident que qui més gaudirà de l’estalvi seran els veïns del Centre Vila, que és el que acumula més espais de pagament. També s’acull a la gratuïtat el nou aparcament del carrer Josep Cariteu, amb unes 40 places i que substitueix el que fins fa uns mesos oferia l’ara verd pati del Palau.

El govern municipal, com ja va fer l’any passatconsolida la mesura iniciada al 2012 per deixar de fer pagar per aparcar als molinencs que no marxen de vacances. L’Ajuntament assegura que es tracta d’una mesura que dóna “bons resultats” ja que durant aquest mes el trànsit i l’activitat comercial disminueix i no cal promoure la rotació de vehicles i l’optimització dels espais de pagament. Un cartell als parquímetres informa als usuaris de la gratuïtat del servei durant el mes d’agost i evita confusions als conductors.

 • jpsep

  Cap comentari del closa ?

  • Carlos Rubio

   Deu estar de vacances. Inclús els pesats com ell descansen…

   • dclosa

    Ya veo que no se te quita la mala hiel , Descansa, descansa….

    • jpsep

     Ho has vist a la WIkipedia ho t’ha sortit tot solet ?

     • dclosa

      y dale ! , Impresentable

     • jpsep

      Impresentable es qui no vol reconeixer cap realitat i s”aprofita dels nous parits per patlat no en el seu nom -porta 4 anys sense que ningu li fa cas – i es creu que es el reptrsentant de la ciutadania . Jo parlo en el meu nom i clar com no soc politic llavors no te cap argument mes qie fer-se el martir. I encara no he dit como utilitza es to despectiu “closa , closete supongo “

     • dclosa

      Otra vez con sus enfermizas invenciones, llenas de insultos personales y que no aportan nada a la noticia, ni merecen mi réplica. Impresentable.

     • jpsep

      De moment replica…d’invencions Cap son coses que diu a la xarxa…insults?dir que voste diu que parla en nom de la ciutadania ? Que dpna lliçons amb la WIkipedia ? Que utilitza a repliques d’un politic sergi conde en to despectiiu ? Com no te cap argument per ficar-se amb mi utiliyza l’argument del “martir ” que aporta a la noticia b cartells gegants ? A cap i a la fi esta d’acord amb la mesura de la zona blava el mes d’agost ? Si o no es molt senzill

     • dclosa

      Quant ens costa als contribuents l’annulació a l’agost de la zona blava ? , Quines han estat les compensacións económiques que ha donat unilateralment l’alcalde JR Casals (CIU) a l’empresa concesionaria Abertis ? , Quines han estat les negociacions ? , Ho coneix amb propietat, o sols es parlar per parlar i insults personals que de forma inverosímil admet l’ética corporativa de Viu molins?

     • juan pedro

      Este hombre cualquier comentario le sirve creerse el don . La pregunta que le hacen es tan simple SI o No . No es difícil entender que en el mes de agosto la recaída de ingresos no se equiparado a contrato de dos personas . Ya se dijo

     • juan pedro

      Lo que pasa es tan claro que olvidarse cuando interesa no recuerdo ……y parece que ocurre con demasiada frecuencia y por lo que veo también hablar de víctima

     • dclosa

      (???) , Tienes tan amarga la mala hiel, que ya no sabes lo que dices

     • dclosa

      y tu , al carecer de opinión sobre el tema y las cosas, al parecer, sólo sabes meterte en contra de ese hombre e insultarle. Vergonzoso don !

     • jpsep

      Fa dos anys es va dir amb el govern bicefalo- i l’alcade era XAvi Paz que l’empresa deixava el mes d”agpst sense pagar per la baixada d’ingresos. No s’ha de tindre cap doctorat per coneixer di tens pocs ingressos i tens que agafar a dues petsones -vacances de les treballadores- surt mes a compte tancar…Es tant zencill …ara be no es a lawikipedia

     • dclosa

      Lo que si está a la Wiki és lo de “incompetencia” i “ineptitut” , Ara resulta que lo que s’ens está venen des de alcaldía JR (CIU) amb la boca plena i per tots els mitjans de communicació ( Radio MdR-Montano), de que aixó és una de les seves maravelloses “idees” , quan en realitat no deixa deser un capritxo d’una muntinacional com Abertis , que fá lo que li ve la gana, per no fer turnos al istiu o per no contractar a dos treballadores. L’objetiu i la finalitat de la zona blava d’ incentivar la rotació de vehicles facilitant la mobilitat ¿No és necessaria aquesta finalitat a l’Agost? Hi ha una dubtosa legalitat, l’esperit de la llei va ser defraudat. , la Zona Blava es va adjudicar per un procediment “negociat” (imagineu com es va negociar) sense publicitat. Com diu el Plec de clàusules

  • dclosa

   La resposta a la seva xorrada ja li vaig fer a la noticia del “culebron” de l’interventora – Arcas, pues…. Si, La falta de letreros “grandes” en los postes de pago , que lo indique claramente y que se vean desde lejos, y no tenerse que topar con los morros y para ver que no funcionan. ¡ Hasta para esto son inútiles !

   • jpsep

    Com sempre amb el seu taranna closa van gaal ” nunnnca posstivo. Siempre negggativo “lo del cartell gran es de la WIkipedia com les seves altres explicacions?

    • dclosa

     Ya veo que no se te quita la mala hiel , Descansa, descansa un poco….

     • jpsep

      Descansado estoy por cierto la mala hiel puede ser pssajera o perenne . Vangal closa esta en lps segundos

     • dclosa

      y dale !