Molins de Rei es queda sense waterpolo femení

El nou projecte esportiu del CN Molins de Rei decideix prescindir dels equips femenins de waterpolo de l’entitat per “falta d’esportistes”. 

Imatge d'un dels equips femenins de waterpolo de la passada temporada // CN Molins

Imatge d’un dels equips femenins de waterpolo de la passada temporada // CN Molins

El 2 d’octubre de 2010 el Club Natació Molins de Rei tornava a la competició de waterpolo femení després de sis anys sense equip. Tres temporades després, on l’equip ha anat clarament de menys a més, la modalitat que va portar al club alguns dels seus èxits més importants a finals de la dècada dels 80 torna a morir, quedant-se sense equips. Una pèrdua important dins l’oferta d’esport femení del municipi.

La nova direcció tècnica de l’entitat, comandada per l’entrenador del primer equip de waterpolo masculí durant els últims anys, l’olímpic Sergi Pedrerol, ha decidit prescindir dels equips femenins d’aquest esport. La junta directiva del CN Molins explica en declaracions a Viu Molins de Rei que el motiu per prendre aquesta decisió és que “l’escassetat d’esportistes femenines als equips de formació de waterpolo fa imposible nodrir als equips de categoria superior”. Així doncs, al no tenir waterpolo femení de base no es vol tenir equips sènior. Aquesta decisió afecta tant al primer equip com al juvenil, fent desaparèixer per complet el waterpolo femení del club.

Abans d’eliminar els equips directament, el CN Molins ha ofert a les jugadores que elles mateixes es fessin càrrec d’una part dels costos de l’equip però aquestes han considerat que el tracte ofert pel club no era just i, finalment, Molins de Rei s’ha quedat sense waterpolo femení.

En la mateixa situació es troba l’absolut B masculí, que també deixarà d’existir. En aquest cas, però, el CN Molins explica que aquest equip s’havia creat per ser un conjunt de “formació i enllaç” entre el juvenil i l’absolut i que, simplement, no ha acabat de “complir les expectatives”.

Baixes en la natació femenina

La falta de projecte en el waterpolo femení també ha tingut les seves conseqüències en les noies de la natació. Les set nedadores cadet, al veure que no tindran equip de waterpolo perquè el club no ha acceptat la proposta de fer un equip cadet femení, han decidit deixar la disciplina del CN Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades