Molins de Rei es queda sense waterpolo femení

El nou projecte esportiu del CN Molins de Rei decideix prescindir dels equips femenins de waterpolo de l’entitat per “falta d’esportistes”. 

Imatge d'un dels equips femenins de waterpolo de la passada temporada // CN Molins

Imatge d’un dels equips femenins de waterpolo de la passada temporada // CN Molins

El 2 d’octubre de 2010 el Club Natació Molins de Rei tornava a la competició de waterpolo femení després de sis anys sense equip. Tres temporades després, on l’equip ha anat clarament de menys a més, la modalitat que va portar al club alguns dels seus èxits més importants a finals de la dècada dels 80 torna a morir, quedant-se sense equips. Una pèrdua important dins l’oferta d’esport femení del municipi.

La nova direcció tècnica de l’entitat, comandada per l’entrenador del primer equip de waterpolo masculí durant els últims anys, l’olímpic Sergi Pedrerol, ha decidit prescindir dels equips femenins d’aquest esport. La junta directiva del CN Molins explica en declaracions a Viu Molins de Rei que el motiu per prendre aquesta decisió és que “l’escassetat d’esportistes femenines als equips de formació de waterpolo fa imposible nodrir als equips de categoria superior”. Així doncs, al no tenir waterpolo femení de base no es vol tenir equips sènior. Aquesta decisió afecta tant al primer equip com al juvenil, fent desaparèixer per complet el waterpolo femení del club.

Abans d’eliminar els equips directament, el CN Molins ha ofert a les jugadores que elles mateixes es fessin càrrec d’una part dels costos de l’equip però aquestes han considerat que el tracte ofert pel club no era just i, finalment, Molins de Rei s’ha quedat sense waterpolo femení.

En la mateixa situació es troba l’absolut B masculí, que també deixarà d’existir. En aquest cas, però, el CN Molins explica que aquest equip s’havia creat per ser un conjunt de “formació i enllaç” entre el juvenil i l’absolut i que, simplement, no ha acabat de “complir les expectatives”.

Baixes en la natació femenina

La falta de projecte en el waterpolo femení també ha tingut les seves conseqüències en les noies de la natació. Les set nedadores cadet, al veure que no tindran equip de waterpolo perquè el club no ha acceptat la proposta de fer un equip cadet femení, han decidit deixar la disciplina del CN Molins de Rei.

 • Montse

  El club natacio Molins de Rei manipula la realitat a la seva mida per mantenir l’equip A absolut masculi de waterpolo al preu que calgui: noies a partir de 14 anys i nois de 17. I amb aixo han provocat desercions en cadena d’esportistes. Els clubs de catalunya estan contents amb els que arriben des de Molins.

 • Pep

  Està havent una deserció massiva al CN Molins per part de nois i noies que l’únic que volen és fer l’esport que els hi agrada a la nostra vila!! Tot això forçat per una junta directiva incompetent i manipuladora!
  #DimissióJuntaDirectivaCNMolins !!!!!

 • DRH

  //Guillem Sabaté: Aquestes son les condicions que el club “ha ofert” al Absolut Femení i Masculí B per tal de continuar:
  – 54.60€ de quota mensual.
  – Abonament de 1000€ al inici de temporada. Per si l’equip es dissol abans de finalitzar la lliga regular i cal pagar la multa de la federació.
  – Reunió de 13 jugadors (11 en el cas de les noies) de l’edat. On no s’hi poden comptar jugador/es de categories inferiors.
  – Pagament de qualsevol despesa extraordinària derivada de entrenaments o competició.
  – El club es reserva el dret a dissoldre l’equip en cas d’incompliment. En aquest cas, els 1000€ no serien retornats.

  El pretext? “que elles mateixes es fessin càrrec d’una part dels costos de l’equip”, com es pot llegir a la noticia.

  Considereu vosaltres mateixos si les condicions son justes o no.//

  VergonyÓs! Jo tambe demano dimissió junta directiva del club natació molins de rei!!!

 • Oskar //*//

  Què malament… I akets q prenen akestes decisions qui els ha votat? O colocat?

  Fora la directiva! Suport a l’esport base molinenc!!!!

 • Elisabeth Marrón

  Es vergonzoso. Nunca ha habido interés en nutrir deportivamente categorías superiores con jugadores de las inferiores. El único interés ha sido económico.

  Y que no vengan diciendo que era falta de motivación y unión, por qué no han venido a ver ni un mísero partido. Ahora tendrán billetes, pero se acaban MUY rápido.

  ¿Qué opina el Ayuntamiento de todo esto? ¿Qué opina de que gente del pueblo se marche a clubs vecinos? ¿Es bueno para Molins lo que está sucediendo? ¿Tan importante es el Absoluto A como para cargarse TRES CATEGORÍAS INFERIORES?…

 • Andreu

  Es curiós, però també tinc entès que aquest fet passa a menor escala a altres esports de la vila. Un cas que jo conec és el bàsquet on per “escassetat” de jugadors (masculí) s’ha prescindit d’un junior, i s’ha fet criba de 23 jugadors per a realitzar un equip absolut B de 12 jugadors (23 per el absolut B i 8 del junior no donàven per a fer un sub21?, per tant dos equips de 12? Igual seria una criba menor i es podria deixar jugar a la gent del poble….).

  Igual s’hauria de plantejar l’ajuntament i els senyors que “governen” els esports si és lícit que facin ús d’instalacion municipals esportistes no formats i que no son del municipi per a mantenir categories a tota costa…. o almenys que paguin el servei i no carreguin tota la despesa a les categories inferiors.

 • Pingback: Anna Arriola: Què se n'ha fet del Club Natació Molins? | Viu Molins de Rei()