El CN Molins aconsegueix 7 diplomes al Campionat de Catalunya aleví

Els nedadors molinencs marxen de la competició disputada a Reus sense aconseguir cap medalla. S’emporten, però, set diplomes. 

L'equip aleví de natació del CN Molins // CN Molins

L’equip aleví de natació del CN Molins // CN Molins

L’equip aleví de natació del Club Natació Molins de Rei ha aconseguit set diplomes al Campionat de Catalunya de natació, celebrat aquest cap de setmana a Reus. Els joves nedadors molinencs han arribat a tres finals, quedant-se a les portes d’una medalla que finalment s’ha escapat.

Tres dels diplomes aconseguits han estat obra de Pol Prat  (5è als 1.500 lliures, 6è als 100 esquena i 6è als 200 esquena). Èlia Badosa també s’ha fet amb tres diplomes (4a als 100 lliures, 5a als 400 lliures i 7a als 100 papallona). L’últim diploma ha estat per a Víctor Andrade, que ha quedat 8è en els 400 lliures. Els joves esportistes han estat entrenats per Sergio Lloret.

Recomanacions personalitzades