Molins de Rei es converteix en Punt d’Atenció a l’Emprenedor

Molins de Rei s’ha convertit en un dels municipis considerats com a Punt d’Atenció a l’Emprenedor. Això permet constituir empreses i convertir-se en autònom fent tots els tràmits de forma telemàtica sense necessitat de desplaçar-se i en només uns minuts. 

Des del 3 de juliol, l’Ajuntament de Molins de Rei és considerat oficialment Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE). Això ha estat possible gràcies a un conveni entre la Diputació de Barcelona i el ministeri d’Indústria, Energia i Turisme del govern espanyol. La Diputació ha donat suport a diverses candidatures a ser PAE de municipis amb els quals porta temps treballant com Molins de Rei i aquestes han donat els seus fruits.

Aquest punt d’atenció als emprenedors estarà situat al Centre García-Nieto (carrer Francesc Layret, 15) i a l’Oficina d’Atenció a les empreses (plaça del Mercat, 5-6) i per utilitzar-lo s’ha de demanar hora prèviament al 93 668 48 12. Els PAE presten informació i assessorament als emprenedors en la definició de les seves iniciatives empresarials i durant els primers anys d’activitat. A més, ajuden a passar el tràmit administratiu de constitució d’una empresa en les formes jurídiques més habituals o fer-se autònom de forma telemàtica i gratuïta. Els tècnics del consistori han hagut de formar-se per poder fer aquestes tasques que suposen una facilitat important pels emprenedors molinencs.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CiU), considera que esdevenir PAE és important pel municipi ja que “facilita l’activitat econòmica i la creació d’empreses”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), creu que “lluitar contra la crisis també es fa amb eines com aquestes”.

Recomanacions personalitzades

  12 comments for “Molins de Rei es converteix en Punt d’Atenció a l’Emprenedor

 1. dclosa
  17/07/2014 at 7:18

  “Zapatero a tus zapatos” , A qué más debemos entretenernos para que los ediles pasen el rato en el consistorio y justificar el ADN político del actual gobierno municipal, con todo eso de justificar el infumable DIPEL , ante una oposición ambígua, débil e inexistente , que solo piensa en sus sobresueldos de final de mes.
  Los de la Diputación de Barcelona más bien les valdría que mejorasen su cometido, y que rectificasen los recibos del IBI que en 2014 aparecen sin descripción del concepto, por la “jeta” , solo con el importe(Euros) , y lo peor es que se apoyen en eso de que “mentre hi haguin rucs anirem a cavall” ya que la ciudadanía de Molins de Rei, pobre ignorante, ni se ha quejado en los medios.

 2. dclosa
  17/07/2014 at 9:13

  Tengo una opinión , pero al parecer no le gusta al inquisidor medieval de turno en Viu molins y me lo borran

 3. dclosa
  17/07/2014 at 17:16

  “Zapatero a tu zapatos” , En Molins de Rei, siempre somos los primeros, los primeros en el SLC al servicio de los demás, los primeros en pagar los impuestos a la Hacienda catalana, los primeros en energía térmica con déficit, quemando biomasa de fuera del municipio, los primeros en energía eléctrica solar que no funciona. los primeros en un autobús siempre vacio, loa primeros en una radio municipal sin oyentes, etc.etc. ¿ Nuestros ediles no tienen suficiente trabajo que tienen que inmiscuirse en temas que son de incumbencia del SOC o del INEM ? , A los de la Diputación de Barcelona más les valdría que prestasen atención a su cometido, y emitiesen correctamente los recibos del IBI 2014 que lo hacen si describir los conceptos, sólo los Euros, Ciertamente : Mentre hi haguin rucs ells haniran a cavall. No hace falta describir quienes somos “els rucs” de la mayoría silenciosa, ¿ Verdad?

  • ernest
   17/07/2014 at 18:38

   No aporta res a la noticia es el mateix comentari de quasi totes les noticies. bye bye

   • dclosa
    17/07/2014 at 19:07

    claro que usted es aún muy joven y no paga recibo del IBI, No puede entenderlo

    • ernest
     17/07/2014 at 22:29

     Porto mes de 15 anys pagant IBI. Escombreries i cotxe com molta gent. Pero a cada noticia la mateixa canço no aporta res

     • dclosa
      18/07/2014 at 0:27

      ¿ y en su recibo del IBI aparecen los conceptos ? , ¿ No és nuevo que en el 2014 no aparezcan ? , pero…. todo normal, tots rucs….

     • ernest
      18/07/2014 at 6:26

      La noticia parla d’IBI ? No aporta res..com sempre. Bye bye

  • marta
   18/07/2014 at 11:59

   En referència a la noticia, crec molt encertat alleugerir el tràmits per qualsevol emprenedor per començar a treballar, fins ara a Espanya s’ocupa el lloc 30 dels 34 països de l’OCDE per tant qualsevol mesura per retallar temps es prou positiva

   • dclosa
    18/07/2014 at 16:52

    Lo primer que té de fer l’Ajuntament si vol ajudar a la gent, és anul·lar les taxes de licencies , que és una verdadera vergonya que estan con estem en època de crisi, siguin les mateixes que en temps de vaques grosses. Vedaderament vengonyos !

    • ernest
     18/07/2014 at 19:03

     Una mica de coherencia. Si zapatero a tus zapatos y si IbI tot el dia i ara es diu que s’anulin les taxes…en un mateix espai d’opinio 3 postues totalment diferents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *