La Guàrdia Urbana torna a estar comandada per Jordi Molina

Jordi Molina, que va ja ser el cap del cos policial entre 1994 i 2003, torna a estar al capdavant de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei. Josep Rafael, que ocupava el màxim càrrec de la policia local de Molins de Rei, marxa a l’Hospitalet.

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei té nou cap des de l’1 de juliol. No és un altre que Jordi Molina, un vell conegut, que ja va ocupar el càrrec d’inspector en cap entre 1994 i 2003. Aquesta substitució arriba després que l’antic cap, Josep Rafael, decidís marxar a l’Hospitalet de Llobregat, on tenia la seva plaça, per continuar la seva trajectòria professional. L’Ajuntament, aprofitant que Molina tenia la graduació suficient com per assumir aquesta responsabilitat i que ja es trobava dins del cos, ha decidit confiar en algú de la casa que ja coneix el territori.

Nascut l’any 1957, Jordi Molina és llicenciat en Dret i en Ciències Polítiques i de l’Administració. A més, té un postgrau en direcció i gestió de la seguretat pública i està especialitzat en criminologia. Va entrar a la Guàrdia Urbana de Molins de Rei l’any 1992 i, dos anys després, va aconseguit el grau d’inspector i va ser nomenat cap del cos fins el 2003, quan va incorporar-se a la direcció general de Seguretat Ciutadana. Al 2005 va tornar a Molins de Rei com a responsable del Pla local de Seguretat i, des del 2011, era tècnic assessor-coordinador de seguretat pública.

Recomanacions personalitzades