Els Matossers comencen una campanya de micromecenatge per publicar un conte

Jan, puges?, el conte dels Matossers de Molins de Rei, es vol fer possible gràcies al micromecenatge a través de la plataforma Verkami. L’autora és Anna Zamora, membre de la colla i mestra de professió. Càrol Garcia s’ha fet càrrec de les il·lustracions.

Una de les planes del llibre // Matossers de Molins de Rei

Una de les planes del llibre // Matossers de Molins de Rei

En Jan, un nen com qualsevol altre, descobreix els castells per casualitat i poc a poc s’endinsa en aquest fascinant món fins a participar-hi activament. Així descriu la colla castellera de Molins de Rei, el Matossers, el llibre que volen publicar gràcies a una campanya de micromecenatge feta a través de la plataforma Verkami.

Sota el títol Jan, puges?, l’autora Anna Zamora, mestra de professió i membre dels Matossers té com a objectiu “donar a conèixer el món dels castells als més menuts i donar a conèixer la colla entre les poblacions veïnes”. La il·lustradora Càrol García li ha posat cara a en Jan i a la resta de protagonistes. Els Matossers ja han passat per diverses biblioteques i centres cívics explicant la història del Jan i la bona resposta que han obtingut els ha portat a fer la campanya de micromecenatge per dur a terme l’edició i la impressió del conte.

La colla castellera té com a objectiu aconseguir 2.995€ abans del proper 10 d’agost, quan finalitza la campanya. Si es fa realitat, la primera edició tindrà 48 pàgines i tapa dura. La intenció dels Matossers és presentar el llibre el proper 24 de setembre, coincidint amb la Festa Major. Aquell mateix dia els mecenes podran recollir les seves recompenses.