Els Matossers comencen una campanya de micromecenatge per publicar un conte

Jan, puges?, el conte dels Matossers de Molins de Rei, es vol fer possible gràcies al micromecenatge a través de la plataforma Verkami. L’autora és Anna Zamora, membre de la colla i mestra de professió. Càrol Garcia s’ha fet càrrec de les il·lustracions.

Una de les planes del llibre // Matossers de Molins de Rei

Una de les planes del llibre // Matossers de Molins de Rei

En Jan, un nen com qualsevol altre, descobreix els castells per casualitat i poc a poc s’endinsa en aquest fascinant món fins a participar-hi activament. Així descriu la colla castellera de Molins de Rei, el Matossers, el llibre que volen publicar gràcies a una campanya de micromecenatge feta a través de la plataforma Verkami.

Sota el títol Jan, puges?, l’autora Anna Zamora, mestra de professió i membre dels Matossers té com a objectiu “donar a conèixer el món dels castells als més menuts i donar a conèixer la colla entre les poblacions veïnes”. La il·lustradora Càrol García li ha posat cara a en Jan i a la resta de protagonistes. Els Matossers ja han passat per diverses biblioteques i centres cívics explicant la història del Jan i la bona resposta que han obtingut els ha portat a fer la campanya de micromecenatge per dur a terme l’edició i la impressió del conte.

La colla castellera té com a objectiu aconseguir 2.995€ abans del proper 10 d’agost, quan finalitza la campanya. Si es fa realitat, la primera edició tindrà 48 pàgines i tapa dura. La intenció dels Matossers és presentar el llibre el proper 24 de setembre, coincidint amb la Festa Major. Aquell mateix dia els mecenes podran recollir les seves recompenses.

Recomanacions personalitzades