17 alumnes de Batxillerat i Grau Superior reben el reconeixement a l’excel·lència educativa

Els 17 millors alumnes de Batxillerat i Formació Professional de Grau Superior a Molins de Rei han estat reconeguts en un acte institucional per la seva excel·lència educativa. El científic molinenc Jordi Arbiol ha estat l’encarregat d’encoratjar als alumnes a seguir estudiant. 

Són alumnes que finalitzen la seva formació a Molins de Rei i ho han fet amb resultats excel·lents aquest curs 2013-14 que acaba de finalitzar. Per això, a més de les felicitacions de familiars i amics, també han rebut el de l’Ajuntament en un acte públic.

Han estat un total de 17 els alumnes de Batxillerat i Formació Professional de Grau Superior els que han rebut el reconeixement a l’excel·lència educativa. No només s’ha reconegut aquells que millors notes acadèmiques han aconseguit, sinó que s’ha valorat la seva trajectòria personal en l’àmbit familiar, escolar o social. D’aquesta manera, el consistori ha reconegut per sisè any consecutiu els bons resultats obtinguts i l’esforç realitzat pels millors alumnes que acaben aquest curs els seus estudis a Molins de Rei.

Els alumnes reconeguts per la seva feina durant el curs es van fotografiar acompanyats de Jordi Arbiol (primer a l'esquerra) i els representants de l'Ajuntament // Ajuntament de Molins de Rei

Els alumnes reconeguts per la seva feina durant el curs es van fotografiar acompanyats de Jordi Arbiol (primer a l’esquerra) i els representants de l’Ajuntament // Ajuntament de Molins de Rei

A més d’un reconeixement institucional als joves, l’objectiu final d’aquesta acció és posar en valor la trajectòria personal dels estudiants més preparats per motivar-los a prosseguir els seus estudis en aquells nivells d’ensenyament que decideixen escollir a partir d’ara.

Els alumnes de Batxillerat de l’institut Lluís de Requesens guardonats són Laia Arbós, Arnau Clotet, Patricia Masegosa, Noelia Medina i Pau Mercier. Del Bernat el Ferrer han rebut el reconeixement Ferran Abancó, Ferran Araujo, Sergio Delgado, Anna Gasol i Júlia Roig. Elena Capella, Daniel Elebiary i Itziar Tolón completen la llista, en aquest cas com alumnes del col·legi Virolai.

Dels cicles formatius de grau superior ha estat reconeguda la tasca de Rubén Arroyo i Javier Miranda en administració de sistemes informàtics en xarxa; Mónica Gómez en Administració i Finances; i Sergio Rodríguez en Automatizació i Robòtica industrial. Tots ells han cursat els estudis superiors al Bernat el Ferrer.

Jordi Arbiol i Schneider Electric

L’acte institucional, celebrat a La Gòtica amb pares, familiars i amics dels alumnes, va consistir en l’entrega d’un diploma a cada un dels estudiants. Prèviament es va poder assistir a una conferència sobre nanotecnologia impartida per Jordi Arbiol, doctor en Física per la Universitat de Barcelona que ha excel·lit en la seva carrera professional i ha estat posat com exemple pels joves estudiants. Arbiol va encoratjar als alumnes a continuar amb els seus estudis.

D’altra banda, els alumnes reconeguts faran properament una visita a l’empresa Schneider Electric, per conèixer “com el món empresarial aplica els criteris de qualitat i excel·lència en la gestió de persones”, segons diu l’Ajuntament en un comunicat. Schneider és una empresa especialista global en la gestió de l’energia ubicada a Molins de Rei i amb operacions en més de 100 països que ofereix solucions integrals per maximitzar l’ús de l’energia de manera més segura, fiable i eficient.

Recomanacions personalitzades