El CN Molins aconsegueix quatre medalles a la final de relleus de natació

L’última prova de la temporada de natació ha finalitzat amb quatre medalles i un equip finalista. Des del CN Molins es considera que aquests resultats són “excel·lents”.

L'equip benjamí de natació de l'any 2004 // CN Molins

L’equip benjamí de natació de l’any 2004 // CN Molins

La Piscina Sant Jordi de Barcelona ha estat la seu de l’última prova de la temporada per l’equip dels més petits de la natació del Club Natació Molins de Rei. La final de relleus s’ha resolt amb dues medalles d’or en els 4×50 lliures i 4×50 estils per part de l’equip masculí del 2004. Els integrants d’aquest equipo són Guillem Claramunt, Gerard Felip i Gerard Gil.

Per la seva banda, l’equip mixte del 2005 format per Eloi Garcia, Àlex Zetas, Alba Salas i Alba Pradell s’ha penjat la plata als 4×50 estils i el bronze als 4×50 lliures. A més, el relleu mixte del 2006 ha estat finalista als 4×50 estils, acabant en sisena posició. Aquesta competició ha estat el comiat dels dos tècnics del grup, Lídia Calomardo i Sergi Sánchez.

Recomanacions personalitzades