El ple municipal reprova les polèmiques declaracions d’Emilio Ramos (PP)

El ple municipal aprova per unanimitat una moció en contra de les polèmiques declaracions de l’únic regidor del PP, Emilio Ramos. El popular, indignat, marxa del ple indicant al govern municipal format per CiU i PSC que “avui he caigut jo però algú dia caureu vosaltres” i denúncia amenaces. 

Emilio Ramos durant el ple del mes de febrer // Jose Polo

Emilio Ramos durant un ple municipal // Jose Polo

Certa expectació en el ple municipal del mes de juny per veure com es resolia la moció presentada per la CUP, Iniciativa i Esquerres per denunciar les polèmiques declaracions que l’únic regidor del PP al municipi, Emilio Ramos, ha fet de manera reiterada. L’esquerra independentista havia convocat a la militància a anar al ple per tal de pressionar Ramos i, aquest, també va fer una crida buscant suports. El resultat era una Sala de Plens amb joves d’Arran, Molins en Lluita i alguns militants de partits polítics de l’esquerra més tradicional. Cap militant del PP.

Com no podia ser d’una altra manera per la gravetat de les frases expressades per Ramos tant al ple com a les xarxes socials, la moció en contra d’aquestes es va aprovar per unanimitat entre totes les forces polítiques excepte, evidentment, el PP. D’aquesta manera el govern municipal castigava l’home que l’ha avalat en diverses votacions d’importància en aquesta legislatura i l’alcalde, Joan Ramon Casals (CiU), deixava en evidència la persona en la qual ha confiat per substituir-lo com representant molinenc a l’Area Metropolitana de Barcelona durant ni més ni menys que 13 mesos.

La jugada li sortia perfecte a l’oposició d’esquerra, que aconseguia deixar en evidència la contradicció de tenir tractes amb una figura com la de Ramos. “Tinc molt clar que el govern municipal té un pacte amb Emilio Ramos”, expressava Àlex Maymó (CUP) en aquest sentit. “Les declaracions d’Emilio Ramos són vergonyoses, tant si es fan a les xarxes com al ple municipal”, va asseverar Sílvia Guillén, d’Esquerres per Molins de Rei. Sergi Conde, d’Iniciativa per Molins de Rei, assegurava que “contra el feixisme i el masclisme s’ha de lluitar ara i sempre”, dient les coses pel seu nom.

Activistes mostren una pancarta contra el feixisme durant la moció en contra de Ramos // Jose Polo

Activistes mostren una pancarta contra el feixisme durant la moció en contra de Ramos // Jose Polo

Emilio Ramos denúncia amenaces

Missatge que rebut per Ramos i que ell ha fet públic // Facebook

Missatge que rebut per Ramos i que ell ha fet públic // Facebook

L’autèntic protagonista, Emilio Ramos, va començar la seva intervenció negant la major, com ja havia fet anteriorment. “Algú m’ha entrat al Facebook i això està comprovat per un tècnic”, va justificar-se. Ramos va denunciar amenaces i va posar per exemple un missatge que ha rebut a través de les xarxes socials on es deia quan Catalunya sigui independent “ja faran fora” gent com ell i que ara estava “ocupant el lloc d’un Català”.

Un cop feta la votació Ramos va decidir marxar-se de la sala de plens, indignat amb el resultat de la votació i amb les paraules que els altres regidors van adreçar-li. “Avui s’han trepitjat els meus drets!”, va exclamar amb vehemència el popular. Abans de marxar, però, va dirigir-li un misteriós missatge al govern municipal: “avui he caigut jo però demà caureu vosaltres”.

 

Recomanacions personalitzades

  5 comments for “El ple municipal reprova les polèmiques declaracions d’Emilio Ramos (PP)

 1. Indignat
  02/07/2014 at 14:09

  El que no se sap, és que al cap d’una estona d’haver marxat del ple, com que tenia tanta por, va anar a un bar del Barri del Canal a fer uns Gintònics…. n’hi ha que no n’apendran mai. La meva pregunta és… se li ha pagat l’assistència al ple a aquest home? Hem de pagar a aquest personatge perquè es gasti els diners dels molinencs tot fent Gintonics?

  • dclosa
   03/07/2014 at 20:57

   Aquesta pregunta, donada la tanta “transparència” que diuen que tenen els del equip de govern, qui ens la pot respondre ?

 2. carles
  02/07/2014 at 14:37

  si no m’equivoco, va dir que “vosotros tambien caereis” al PSC i CIU referint-se a la pressió que ha estat fent la CUP cap a la seva lamentable persona

  • dclosa
   03/07/2014 at 20:58

   No , no t’equivoques, no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *