L’Ajuntament compra dos nous cotxes per a la Guàrdia Urbana

L’Ajuntament de Molins de Rei ha adquirit dos nous vehicles per la Guàrdia Urbana utilitzant el procés de compra agregada de l’Associació Catalana de Municipis. Amb aquests, són tres els vehicles renovats per la Guàrdia Urbana en l’últim any i mig.

La Guàrdia Urbana compta amb un nou Seat Altea // Ajuntament de Molins de Rei

La Guàrdia Urbana compta amb un nou Seat Altea // Ajuntament de Molins de Rei

La Guàrdia Urbana estrena dos vehicles nous: un Seat Altea XL que ja s’ha entregat al cos policial i un Nissan Qashqai que arribarà en els propers dies. Els vehicles han estat adquirits per l’Ajuntament de Molins de Rei pel sistema de renting a través del procés de compra agregada (també conegut com compra per volum) de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), entitat municipalista propera a CiU.

L’Ajuntament de Molins de Rei ha estat el primer en rebre un dels vehicles adquirits per aquest sitema a través de l’ACM. La compra a través d’aquest sistema, segons el consistori molinenc “permet aconseguir un preu inferior al que es pagaria mitjançant els procediments habituals”.

Aquests dos vehicles se sumen a les dues noves motocicletes adquirides fa un any i mig per millorar els desplaçaments dels agents en l’entorn urbà i un Nissan Pathfinder tot terreny per patrullar la zona forestal i el riu. Amb tot, la Guàrdia Urbana disposa de 8 motocicletes i 8 vehicles per a una plantilla formada per 41 agents.

Recomanacions personalitzades