El CN Molins aconsegueix cinc medalles a la Final Territorial benjamí

L’equip benjamí aconsegueix cinc medalles al Campionat de Catalunya oficiós de natació. Gerard Gil, Sergi Ramon, Gerard Felip i Alba Pradell són els nens que han aconseguit metall. 

Nois del CN Molins després de participar al campionat // CN Molins

Nois del CN Molins després de participar al campionat // CN Molins

Els benjamins de natació del CN Molins de Rei han aconseguit un total de cinc medalles a la Final Territorial disputada a les instal·lacions del CN Minorisa. En una competició adreçada a infants de 9 a 11 anys, la representació molinenca de 13 nedadors ha aconseguit cinc medalles (2 ors, 1 plata i 2 bronzes) i 4 diplomes de finalistes.

Gerard Gil ha aconseguit l’or en els 100 metres lliures masculins, prova on Sergi Ramon s’ha fet amb el bronze en 10,5 anys. El mateix Gil també ha guanyat la prova d’estils masculí de la mateixa edat. Gerard Felip ha aconseguit la medalla de bronze als 100 metres lliures de la seva edat i, per acabar amb els medallistes, Alba Pradell ha aconseguit la plata als estils femenins de 9,5 anys.

Recomanacions personalitzades