El primer torneig La Roda de Molins de Rei porta les millors escoles d’hoquei patins

La primera edició del torneig La Roda de Molins de Rei d’hoquei patins es disputa amb una valoració “força positiva” segons els seus organitzadors. Caldes i Barça es fan amb la victòria en les diferents categories. 

El CE Molins de Rei en un partit contra el FC Barcelona // CE Molins de Rei

El CE Molins de Rei en un partit contra el FC Barcelona // CE Molins de Rei

L’hoquei patins de Molins de Rei ja té un cap de setmana específic per fer-se visible gràcies a la primera edició del torneig La Roda de Molins de Rei que s’ha disputat el cap de setmana del 21 i 22 de juny. Utilitzant dues instal·lacions, el Poliesportiu Municipal i el pati de l’escola Estel, 34 equips d’arreu de Catalunya s’han reunit al municipi per citar-se en una competició de formació en categories aleví, infantil i juvenil.

“La valoració és força positiva”, diu Jaume Calvo, coordinador de la secció d’hoquei patins del Club Esportiu Molins de Rei, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Hem comptat amb la presència d’equips punters i tant a l’Estel com al Poliesportiu hi ha hagut força públic”, explica. Formacions com el FC Barcelona, el Noia, el Caldes o el Cerdanyola han passat pel municipi. En categoria aleví la victória ha estat pel Caldes i tant en categoria infantil com en juvenil el Barça s’ha fet amb la victòria.

Recomanacions personalitzades