Emilio Ramos: “Jo, com el de Mediamarkt, no sóc tonto, a mi m’han robat la contrasenya del Facebook”

El regidor del PP, Emilio Ramos, es defensa de les polèmiques declaracions al seu Facebook justificant que l’han robat la contrasenya. El popular assegura sentir-se intimidat i diu que “ara mira enrere” quan surt al carrer. A nivell polític es referma en el seu suport a l’equip de govern i s’empenedeix d’haver acceptat la representació a l’Àrea Metropolitana a la que ja ha rebutjat.

Publicació compartida per Ramos al seu Facebook publicada originalment pels legionaris d'Almendralejo // Facebook

Publicació compartida per Ramos al seu Facebook publicada originalment pels legionaris d’Almendralejo // Facebook

L’Ajuntament de Molins de Rei va emetre un comunicat confirmant la revocació d’Emilio Ramos com a representant de l’Ajuntament a l’Àrea Metropolitana com va avançar Viu Molins de Rei. Pocs minuts després el regidor del PP assistia a la seva participació setmanal a Ràdio Molins de Rei i desmentia la versió municipal, assegurant que va ser ell mateix qui va presentar la dimissió a l’alcalde dos dies abans. Sigui com sigui, l’enèsima polèmica d’Emilio Ramos a les xarxes socials ha estat el detonant per què el regidor del PP deixi d’assistir al Consell Metropolità en el lloc de l’alcalde Joan Ramon Casals (CiU).

Segons va explicar Ramos a Ràdio Molins de Rei, el regidor va consultar la situació amb un informàtic, el qual va obrir l’ordinador del regidor i sense cap dificultat va demostrar-li que podia entrar al seu Facebook. “L’expert en informàtica em va dir que tenia una contrasenya d’estar per casa, amb la meva data de naixement”, va lamentar el regidor popular. Partint d’aquesta hipòtesi, Ramos es justifica: “A mi m’han robat la contrasenya, jo no vaig escriure el comentari, l’informàtic em va ensenyar tot el que he publicat”. Aquesta justificació serveix a Ramos per assegurar que ell en cap cas ha escrit una crida a sortir a “caçar traïdors a Espanya” feta al seu Facebook el passat mes de novembre. Tot i això, Ramos adverteix: “He llegit el comentari i parla de traïdors a Espanya, si l’hagués escrit jo i algú es dona per al·ludit, allà ell, no conec a ningú que hagi dit pel carrer que és un traïdor a Espanya”.

Una de les publicacions més polèmiques del regidor del PP a les xarxes socials // Facebook

Una de les publicacions més polèmiques del regidor del PP a les xarxes socials // Facebook

En canvi, el regidor del PP reconeix que sí que va ser ell qui va compartir la crida als legionaris a morir per Espanya. En aquest cas el regidor del PP es va limitar a compartir una publicació dels legionaris d’Almendralejo. “Quan veig el que publica la Guàrdia Civil i la Legió ho comparteixo sense llegir, això sí que ho vaig publicar, però jo, com el de Mediamarkt, no sóc tonto”, va assegurar Ramos a la ràdio municipal, preguntant-se perquè des de l’oposició se’l critica a ell enlloc de la font original: “Espero que hagin denunciat als legionaris d’Almendralejo, o només ataquen a l’Emilio perquè és el més dèbil?”, es va preguntar el regidor protagonista de la polèmica.

Amb por al carrer

Emilio Ramos durant el ple del mes de febrer // Jose Polo

Emilio Ramos durant el ple del mes de febrer // Jose Polo

Ha estat una setmana convulsa per a Ramos, amb aparició a mitjans d’àmbit nacional després de les nombroses polèmiques declaracions publicades puntualment durant els darrers mesos per aquest mitjà. El regidor del PP assegura que el rebombori al seu voltant s’ha traslladat al carrer i reconeix que s’ha arribat a sentir intimidat al sortir al carrer.

“Jo no mirava mai enrere, però ara ho faig perquè m’ho han recomanat”,  va assegurar Ramos, reconeixent que se sent pressionat. El regidor posa un exemple d’una situació incòmoda a la plaça del Mercat quan estava assegut a la terrassa amb un amic i un parell de joves el van increpar. “Vivim millor que fa 40 anys però s’ha generat i fomentat l’odi a les escoles i al carrer”, va indicar Ramos després d’aquesta situació en la que va preferir restar callat.

Segons el regidor popular, la direcció del partit a Barcelona el va trucar per avisar-lo de que anés amb compte i van enviar a Molins de Rei una mena de emisari –“un xaval que no conec de res”, en paraules de Ramos- per posar-lo en guàrdia.

Manté el suport a la sociovergència

Més enllà de tota la polèmica generada, el cert és que a nivell polític poca cosa canviarà pel que es desprèn de les declaracions d’Emilio Ramos. El regidor del PP assegura que “el suport a l’Ajuntament continua igual que fin ara” ja que “no hi havia cap pacte secret”, en paraules de Ramos, qui continuarà donant suport a l’equip de govern en totes aquelles coses que al seu parer beneficiïn a Molins de Rei. El pla de mobilitat que anirà a la sessió plenària d’aquest dijous serà la prova de foc per saber la postura del PP després del sotrac en les relacions entre el regidor i la sociovergència.

Això a l’Ajuntament de Molins de Rei. On no se’l veurà més a Ramos serà a l’Àrea Metropolitana i sembla ser que el regidor popular tampoc ho trobarà a faltar. “No havia d’haver acceptat mai aquest càrrec perquè només m’ha donat problemes”, reconeix Ramos, resumint la seva feina feta durant l’últim any a l’Àrea Metropolitana com estar “calladet en un racó esperant que passi el temps”.

El seu lloc haurà de ser ocupat per qui era el propietari legítim de la cadira, l’alcalde Joan Ramon Casals. A dia d’avui, només Casals i Oriol Junqueras, alcalde de Sant Vicenç dels Horts, són els dos màxims representants municipals que han delegat la seva representació en altres regidors. Independentment de la decisió final de Casals, Ramos llença una proposta a la CUP: “Qui tant ha fet força per que jo surti d’aquí, que aporti un candidat i si se li proposa, com a bon ciutadà haurà d’acceptar”, apunta Ramos, que té pensat demanar a l’alcalde que delegui en la CUP. “Que algú es mulli, agafi el cotxe i vagi a la Zona Franca pagant-se el gasoil i el menjar”, diu Ramos en referència a les sessions plenàries del Consell Metropolità corresponentment retribuïdes a les que deixarà d’assistir.

Aquest dijous, a la sala de plens, Esquerres per Molins de Rei, Iniciativa per Molins de Rei i la CUP demanaran que es rebutgi les declaracions de Ramos a les xarxes socials. Els partits de l’oposició han fet una crida als seus simpatitzants a assistir a la sala de plens per fer soroll contra Ramos. Aquest, a la vegada, ha fet una crida a través del seu Facebook -que de moment no ha tancat tot i dir el contrari- a que vagin a la sala de plens totes aquelles persones que vulguin mostrar el seu suport “per la democràcia i la llibertat d’expressió”.

 • dclosa

  Impresentable él, y quien lo eligió para el cargo. Con el si pero no, y el No pero sí, nos quieren hacer creer que aquí no ha pasado nada, y de que los verdaderamente tontos de Mediamark somos los ciudadanos de Molins de Rei. Desvegonzante el reparto de sillas entre políticos, Sinvergüenceria también, el reparto (en sobre) de los dineros públicos en la AMB (que nadie ha elegido en urnas), que para estar calladito en un rincón, y sóio pagarse la gasolina y la comida para ir a la Zona Franca, paga 250 € por reunión, 2 reuniones al mes, Total : 500 €/mes.
  De momento sabemos que provisionalmente el cargo lo volverá a ocupar Juan Ramon (CIU) y que quizás , si más delante lo delége, lo delegará a “un miembro del govern” , Lo que aún no sabemos és si renunciará a los dineros o no.

  • GAQ

   Dclosa no es podria dir millor.

 • paquito el chocolatero

  jajajajajajajajajajajajajajajaja ploroooooooooooooo xD què farem sense ell? ens agrada! que miri enrere, que miri, que crec que es trobarà la Legion enfadada per com de malament ha defensat espanya xD

  Emilio Ramos, Heroi Nacional dels Països Catalans! Sense tu, no seriem tants!

 • dclosa

  También los de ICV-Molins y PSC_molins se creen de que los verdaderamente tontos de Mediamark somos los ciudadanos de Molins de Rei.
  Según declaraciones del mismísimo ( Sr?) Ramos en la radio municipal, el viernes dia20 , de que que estando él a un nivel muchísimo más ventajoso que el resto de la ciudadanía por su cargo de regidor, “quiere averiguar” cuando se nombro para el cargo de la AMB al Sr. Sergi Conde (ICV) , qué “pasto” del PSC había allí.
  Manifestaciones del Sr. Sergi Conde (ICV) en la radio municipal el jueves día 26 nos clarificaba eso de los “tontos”, y de que no sabe de que nos extrañamos, de que ésto del “pasto” es de domínio publico, y de que : 1) Que a Molins de Rei le tocan 2 miembros de representación en AMB, 2) Que uno de los miembros es membrenado en el propio alcalde y el otro que lo escoge el pleno, 3) Qué el Sr. Sergi Conde (ICV) lo nombró el pleno (cuando ?) , 4) Que eso del “pleno”, consiete en una centría (?) de un pacto entre ICV-Molins con el PSC-Molins, que todos los “tontos” deberian ya saberlo ya que se ha repetido(?) muchísimo, y de que consitía en : a) Vender el voto , al voto favorable a la investidura como alcalde a Xavi Paz (PSC) , b) Vender el voto en la votación del Plan de Local de Habitatge , b) Vender el voto en la aprobación del Plan de Movilidad Urbana
  Con el cambio de la alcadía, el alcalde nuevo, Juan Ramon (CIU) decide sustituir el dialogo político con las fuerzas de la oposición por un recolzamiento estable, con el único regidor del PP (Sr?) Ramos, y de ésta manera se le ofrece la compesación de ir a la AMB al regidor del PP , y así CIU se asegura la “estabilidad” en las votaciones importantes de los plenos, así el (Sr.) Ramos pasa a ser delegado del alcalde en la AMB a pesar de ser el único delegado que no es ni miembro del gobierno, Estos detalles hasta ahora , (debe ser por eso de la “impunidad” y de la “transparéncia”) no se habían hecho públicos.
  A los “tontos ” nos falta saber si el Sr. Xavi Paz (PSC) cuando era alcalde y que era membrenado a la AMB cobraba, además de los 52.000 € de alcaldía , los 5.000 € de la AMB….. y también saber, si hay que ser “membrenado” para ser nombrado vicepresidente del Consell Comarcal ( sin pasar por urnas) , como lo és el Sr. Ivan Arcas (ICV)

  • Sergi Conde

   Senyor Closa,

   El pacte al que va arribar Iniciativa amb PSC s’ha
   explicat diverses vegades amb tota claredat. Ho vam explicar els dos
   partits clarament des del primer dia i ho va explicar Viu Molins l’estiu de 2011
   http://www.viumolinsderei.com/2011/08/16/el-psc-cedeix-un-seient-a-iniciativa-a-larea-metropolitana-a-canvi-del-suport-al-ple-dinvestidura/
   Ningú
   ha parlat mai de vendre un vot pel Pla d’Habitatge o el Pla de
   Mobilitat, i de fet en aquest segon Pla que avui es votarà no hem
   arribat a un acord. S’ha procurat donar continuitat a la feina iniciada
   per Iniciativa en aquests àmbits.
   El que si he explicat avui és que
   si un vol i fa alguna cosa més que anar a seure als Plens de l’AMB, s’han fet i es
   poden fer moltes coses per Molins de Rei. Com a Iniciativa per Molins de Rei hem
   pogut treballar per la tarifació social de l’aigua, hem plantat cara a la nova
   empresa mixta de gestió del cicle integral del aigua que a dia d’avui se’ns
   acabarà imposant a Molins de Rei si no fem res, hem treballat per tal que el
   finançament del AMB per la mobilitat sostenible arribi a Molins de Rei, hem fet
   aportacions a la proposta de Llei de Mobilitat, hem proposat millores en
   forma d’al·legacions per a la supressió definitiva de la Via de Cornisa…
   aquests només són alguns del exemples de com amb ganes es poden fer moltes
   coses i ho hem anat difonent amb notes de premsa i a la pàgina web
   d’iniciativa.
   En quant als diners percebuts de l’AMB al any
   també s’ha respost al Ple són 499 € x 9 (Consells + informatives) =
   337 € bruts mensuals. També li exposo que d’aquests diners en lliuro
   200 € al mes a Iniciativa per fer activitat política (I del que percebo
   com a regidor encara lliuro un percentatge més alt) i si hi descomptem
   l’IRPF. Ja pot comprovar que d’ambició econòmic cap ni una, en canvi
   d’ambició de fer les coses bé pel meu poble molta.

   En qualsevol cas, gràcies per la seva aportació

   Sergi

   • dclosa

    Sr. Conde, Gràcies per les seves clarificacions, i el seu trencament de “boicot” del pacte dels partits polítics locals de Molins de Rei, a no participar a Viu Molins, encara que aludits.

    Si el pacte ICV-PSC s’hagués explicat de forma clara i didàctica tal com vostè diu, no entenc el per que un regidor com el (Sr.?) Ramos encara no ho entén i té d’afirmar que, “quiero averiguar” cuando se nombro para el cargo de la AMB al Sr. Sergi Conde (ICV) , qué “pasto” del PSC había allí.

    Té tota la raó, ningú de ICV – Molins ha parlat mai taxativament de vendre un vot, però, ” a buen entendedor sobran las palabras”, del mercadeo.

    En quant als diners percebuts de l’AMB al any , no entenc el que si tan bé, s’ha respost al Ple, com àra, i que són 499 € x 9 (Consells + informatives) = 337 € bruts mensuals (??). s.e.u.o. No sé si és vostè el que ha d’anar a classes de repàs de la taula de multiplicar o el “tonto” soc jo, però, encara no ho entenc.

    La sol·licitud per part de comentaristes al Viu molins, sobre pagaments a la AMB, s’havia fet diverses vegades, i segurament per aixó de la “transparència” o el “boicot” , ningú deia res. Se ria bo , també, saber lo del Consell Comarcal i lo d’en Xavi….. ¿ No?

    • Sergi Conde

     Senyor Closa,

     Té raó amb el calcul són 9 plens amb informatives al any que per 499 sumen 4491 € bruts anuals. El que suposa 374 (I no 337 € buts mensuals, una errada de transcripció). Aquests imports són els mateixos des de fa 3 anys, són públics i els diferents representants de Molins de Rei és el que percebiem i percebem (en el cas del regidor del PP no va a les informatives i cobrarà una mica menys), jo els vaig publicar al meu perfil de facebook fa 3 anys, i a més, arran d’una pregunta al Ple d’aquella època també es va respondre a la sala de plens. No hi ha cap problema en explicar-ho de nou, els cops que faci falta.

     El pacte amb PSC tampoc va haver-hi cap problema en explicar-lo, ni abans ni ara. I els motius de la desinformació que argumenta el regidor del PP doncs els desconec. Procuro parlar per mi.

     Salutacions

     • dclosa

      Sr. Conde, No tinc watssap, ni faceebok, ni twiter, i no sé a on trovar aquestes dades que diu vosté son publiques, Ja veig
      que nomes vol parlar de vostè, però, ICV- Molins és més que vostè , Seria bo , també, saber lo del Consell Comarcal….
      lo d’en Xavi ja ho dono per perdut.

     • dclosa

      Encara que ja vec que anem retrasats en les respostes, sería bo, com a representant public que és i com a regidor del Ajuntament, encara que no li agradi massa explicar-ho , ens expliques com funciona tot aixó de la Federació de Municipis de Catalunya , com es realitza la seva financiació, i els cobraments de sous dels alcaldes…., d’entre ells el seu antecesor a ICV-Molins

     • Sergi Conde

      Hola Sr. Closa,
      No consulto habitualment els comentaris, i entenia que ja s’havia donat per respost amb el meu segon comentari.

      El que em comenta poc té a veure amb la notícia de Viu Molins, i certament explicar en un missatge que és i com funciona l’AMB, la FMC… requereix més que un missatge.
      Com qualsevol molinenc, pot contactar amb mi a través del correu del Ajuntament scl@molinsderei.cat, quedem en persona i tracto de resoldre els dubtes que tingui.

      De tota manera, aprofito i li adjunto al final del missatge la resposta que es va donar al Ple sobre les representacions a l’AMB de principi de mandat i que detalla més la informació que li avançava. El temps que duren els consells o les comissions no hi consta i tampoc consta que participo al Consell Metropolità de Cooperació (una representació posterior no remunerada). El temps de durada de les reunions, com succeeix a l’Ajuntament, dependrà d’allò que s’hi tracti. De la mateixa manera que la feina prèvia (reunions, al·legacions…) a aquests Consells i Comissions dependrà del que s’hi tracti i a quins municipis afecti.

      Salutacions i gràcies per l’interès

      1. Quina és la retribució o dieta
      per assistència a una reunió del Consell Metropolità? Quin és el màxim
      anual de reunions del Consell Metropolità que es poden cobrar? Quina és
      la periodicitat del Consell Metropolità?a) 323 €b)
      c) El Consell Metropolità, en sessió de 21 de juliol de 2011, va
      adoptar l’acord de determinar que la periodicitat de les seves sessions
      és mensual. Habitualment no es celebren sessions als mesos de gener,
      agost i setembre

      2.
      Quina és la retribució o dieta per assistència a una reunió d’una
      comissió informativa? Quin és el màxim anual de reunions de cada
      comissió informativa que es poden cobrar? Quina és la periodicitat de
      cada comissió informativa? Quantes comissions informatives diferents
      existeixen?a) 176.19 €b)
      c) La periodicitat de les Comissions Informatives és la mateixa que la
      del Consell Metropolità. No es poden acumular dietes per assistència a
      diferents comissions informatives.

      3.
      Quina és la retribució o dieta per assistència a una reunió de la
      comissió de comptes? Quin és el màxim anual de reunions de la comissió
      de comptes que es poden cobrar? Quina és la periodicitat de cada
      comissió de comptes?a) 176.19 €b) No tenim coneixement ja que cap representant de l’Ajuntament de Molins de Rei es membre d’aquesta Comissió.

      4.
      A part d’aquests 3 òrgans citats anteriorment (Consell Metropolità,
      Comissions Informatives, Comissió de Comptes) existeix algun altre
      òrgan de l’Àrea Metropolitana on hi estigui representat l’Ajuntament de
      Molins de Rei a través de l’alcalde o del regidor Sergi Conde? Sí és
      així, demanem que se’ns passi tota la informació referent a les
      retribucions i periodicitat d’aquests òrgans.a)
      No. El sr. Xavier Paz Penche va ser designat (com el mandat anterior)
      pel Grup Metropolita del PSC representant de l’AMB a l’Assemblea del
      Consorci del Parc Natural de Collserola.b)
      No consta que de moment durant aquets mandat el Consorci del Parc
      Natural de Collserola tingui aprovades dietes o indemnitzacions per
      assistència a les seves assemblees. A més en representació del Grup
      municipal d’Iniciativa per Molins de Rei hi és la regidora Mercè Ferrer
      Vilarrubia, tal i com en el mandat anterior estava el Sr.Ivan Arcas.

      5.
      L’alcalde de la Vila, el Sr. Xavi Paz, és membre del Consell
      Metropolità? De quines comissions informatives és membre? És membre de
      la Comissió de Comptes?a) El sr. Xavier Paz Penche és membre nat del Consell Metropolità com a Alcalde de Molins de Rei.b) Ha estat designat membre de la Comissió Informativa d’Administració i Territori.c) No

      6.
      El regidor d’IxMdR, el Sr. Sergi Conde, és membre del Consell
      Metropolità? De quines comissions informatives és membre? És membre de
      la Comissió de Comptes?a) El sr. Sergi Conde Lázaro és membre del Consell Metropolità per designació de l’Ajuntament de Molins de Rei.b) ha estat designat membre de la Comissió Informativa de Desenvolupament Econòmicc) No

     • dclosa

      Sr, Conde, Le
      agradezco su interés, Bueno..
      los datos que le pedía eran solo de forma aproximada….. Resumiendo, S.e.u.o Entiendo que :
      a) en sesiones de “consejo” hay 1 asistencia mensual excluidos enero,
      agosto y septiembre , en total 9, b) la retribución
      por sesión es de 323 € (53.600 ptas) c)
      la duración aproximada del consejo, no la podemos aproximar…. d) el (Sr?) Ramos sólo asistía a las “consejo”. e) las “informativas” son también 9, f) la retribución por sesión de informativas es
      de 176 € (29.200 ptas) g) la duración aproximada de las informativas, no
      la podemos aproximar….. h) el (Sr?) Ramos
      no tenía informativas, i) que el Sr. Xavi
      Paz Peche (PSC) membre nat, mientras era alcalde cobraba del Ajuntamento 55.453,86 €
      ( 9.2 milions ptas), además de disfrutar de una VPO en La
      Granja , también cobraba del “consejo” (9×323 €) y de las “informatives” (9×176€) de la AMB , j) de la FMC de momento, no sabemos nada…. k) todos esos datos no se ven el las web ….. ¡ Para que
      luego nos digan de que no es negocio eso de dedicarse a la “politicocracia”. !

     • ernest

      9×176 en pesetes ?
      9×323 en pesetes?
      Ja ens dira de la seva reunio amb sergi conde ? 0 no sortira del seu speudoanonimat ?

     • dclosa

      (???), ¿Qué és lo que no entiende ?, € = és el símbolo de los euros , ¿ Puede mejorar en algo la noticia y aportar datos o sólo és sacar la bilis matutina? , ¿Sabe algo de cuantas horas aprox. son en “consejo” y cuantas en “informativa” ? , ¿Sabe cuanto cobra a la hora un masajista de 3ª division? ,¿Sabe algo de quien y cuanto se cobra en la FMC ? . Para su tranquilidad, no creo que la falta de respuestas a lo que se pregunta, aún de forma aproximada, exija una reunión con Sergi Conde (ICV), creo que Viu molins se lo lee alguien, y que lo saben.

     • ernest

      Li manca lrs xifres en pesetes de dos apartats. La bilis matutina ? Te la seva experiencia. Quina opinio tinc de la noticia del ramos ? O les seves noticies de AMB .FMC . Massatges. .pisos VPO. Reunions amb el sr.condr. pactes ?

     • dclosa

      No, no, lo que li demano és : Quina es la seva opinio de la bilis matutina……

     • ernest

      Crec que la resposta la coneixa prou del tema bilis no pas matutina ja que fa moltde temps que ho pateix…i ara que opina del tema ramos.? Sous.icv.psc ciu .cup.massatges.vpo.fmc.amb

     • dclosa

      No sé a que juega, Mi opinión está clara en mis escritos, ¿ Cual és su opinión u aportación a la noticia si és que la tiene? , ¿ Sólo maranya ?

     • ernest

      Te problemes el diumenge ? A un comentari meu surt amb la bilis i en fa una pregunta respecte aixo amb la seva corresponent resposta veient que aquesta tenia tota la rao perque amb el seu coneixement de bilis tinc la resposta seva. La mevs opinio del ramos es d’un pobre home ficat amb politica respecte a icv.psc.ciu. cup.amb.fmc.massatgistes.pvo.euros .pesetes i el mateix discurs a qualsevol noticia

     • dclosa

      (???) , Crec que el que te problemes es vosté

     • dclosa

      Sr. Conde, Els de CIU i PSC creuen que la AMB, fora del finançament del jardí del Palau i del manteniment del parc Mariona , l’ens supramunicipal no té cap mena d’importància, prova, és que a canvi de votacions favorables en els plens municipals, han fet la cesió del vot del PP-Barcelona a la AMB , i donar-li al (Sr?) Ramos “la pildora dorada” de donar-li mes asignacions de seguretat al barri del Canal en detriment dels demés barris de la vila. Fets que coincideixen amb les declaracions del (Sr?). Ramos (divendres , dia 27, RMdR) , en que insisteix en que allá a la AMB, hi van de “relleno” i que no hi tenen ni veu ni vot, que no estan en cap comissió, que hi van de “palmeros” , que no son vostès els que hi participen en els debats, que esta tot “amanyat” per els grups polítics i tot aixó que anomena de l’aigua, mobilitat, cornisa, etc. res de res.

      Donada la seva predisposició a que no hi ha cap problema en explicar-ho de nou, els cops que faci falta…… : Quants son (en número mensual) els plens a la AMB , i quantes son (en número) les informatives, quins son els preus unitaris, i quina és la seva duració aproximada. (en hores) ?,

      Salutacions

  • eugeni

   Ja que l’altra dia rebria la seva disculpa per dir acusacions ” Los insultos, vejaciones, falsedades y amenazas, la mayoria de ellas de
   militantes políticos, que de forma consentida por Viu molins, se ve
   expuesta mi persona ” paraules seves . Al cap de dos dies “Te tota la raó , m’he deixat portar per la crispació, li demano disculpes.”
   En primer lloc entenc que a vegades parlant es pugui dir coses fora de lloc, escrivint el tema canvia una mica i miri el cas de la noticia del Ramos i la resposta del Sergi Conde a les seves acusacions. Per altra part fa mal als ulls paraules com “membrenado” i “recolzamiento” sense parlar d’altres … com vostè diu .Quin nivell

   • dclosa

    eugeni, Li demano de nou perdó per el meu
    català , He tingut una educació “franquista”, però , a
    par de posar-se de nou amb la meva persona, Li pregunto : Quina és la seva opinió de la noticia, si la té ?

    • maria

     Sembla que te la pell massa fina … i mes quant veieny el seu Cv de desprestigiar a moltes persones i donar lliçons . Per que sembla l’eugeni vol dir “per la boca muere el pez ” elspolitics i alguns comentaristes

     • dclosa

      Tornem-hi !! , Li pregunto : Quina és la seva opinió de la noticia, si la té ?

    • eugeni

     Aclareixi una mica de l’opinió de la noticia. Pregunta a Ernest per la seva bilis pel mati ? No es dona compte que continuament manca el respecte a les persones que pensen diferent a les seves tesis, un dia puc aceptar disculpes, però pensa que tot els dies ha de mancar al respecte a les persones i desprès fa les seves acusacions (sense cap prova) d’insults, atacs a la seva familia, etc. Si vol tingui la seva opinió de les noticies i les desenvolupa com vulgui, però almenys respecte a les altres opinions o valoracions de la seva opinió, d’això es tracta un debat i sembla que li agardi gaire però l’exigeix als altres (politics en aquest cas i mitjans de comunicació)

     • dclosa

      Quina és , segons el seu punt de vista, la rèplica als meus escrits, aportació a la noticia o opinió que aporta en alias “ernest” ? , Sols maranya?

  • Neva

   Estàs barrejant moltes coses que no tenen res a veure; crec que no t’enteres gaire de res. Ataques a tort i a dret i poses a tothom al mateix sac.
   Comportaments diferents volen anàlisis diferents, i no tots els polítics són iguals.
   A mes, penso que un polític ha de guanyar-se el sou com qualsevol treballador.
   I nosaltres els hem de demanar responsabilitats si no fan la feina que els pertoca o si malversen els diners públics.

   • dclosa

    Obviamente.

 • andrew

  aquest diari el patrocina l’alcaldia?