Cremen 400 metres quadrats de canyes al costat de la via del tren

L’incendi ha estat controlat per dos dotacions dels Bombers i diversos membres de l’ADF. És el segon foc de característiques similars a la zona en només una setmana. Tot fa pensar que ha estat provocat. 

Efectius lluitant contra el foc // ADF Puigmadrona Olorda

Efectius lluitant contra el foc // ADF Puigmadrona Olorda

Petit foc el que s’ha generat entre la carretera de Caldes i les vies del tren aquest diumenge 22 de juny. S’han cremat al voltant de 400 metres quadrats de canyes i males herbes en aquesta zona del municipi propera al polígon Riera del Molí.

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, és el segon incendi de característiques similars que es produeix en només una setmana. L’anterior va ser a la localitat veïna del Papiol, a prop d’on s’ha registrat aquest ja en el terme municipal de Molins de Rei.

La falta de manteniment d’aquests terrenys propers a les vies, responsabilitat d’Adif, els converteixen en fàcilment incendiables. Fonts de l’ADF Puigmadrona Olorda, expliquen que el més segur és que tots dos incendis hagin estat provocats per la mateixa persona i el desvinculen dels petits focs que es poden haver generat per petards aquests dies previs a la revetlla de Sant Joan.

Recomanacions personalitzades