L’oposició celebra que Emilio Ramos ja no sigui representant de l’Ajuntament a l’Àrea Metropolitana

CUP, Iniciativa i Esquerres mostren la seva satisfacció després d’aconseguir que l’únic regidor del PP a l’Ajuntament, Emilio Ramos, hagi deixat de ser representant de Molins de Rei a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Els partits de l’oposició diuen haver “forçat” el seu relleu. 

Arcas (Iniciativa), Guillén (Esquerres) i Castillo (CUP) presentant les al·legacions

Arcas (Iniciativa), Guillén (Esquerres) i Castillo (CUP) junts en una foto d’arxiu

Els grups d’esquerra a l’oposició -CUP, Iniciativa per Molins de Rei i Esquerres per Molins de Rei- expliquen a través d’un comunicat que “han forçat” que Emilio Ramos (PP) ja no sigui representant de Molins de Rei a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Segons ells, aquesta mesura s’ha fet efectiva “únicament per la nostra pressió, la dels mitjans de comunicació i la de la ciutadania”. També mostren la seva satisfacció afirmant que “celebren” aquesta decisió.

La revocació de la delegació de l’alcalde Joan Ramon Casals (CiU) en Ramos va fer-se pública a través d’una informació que va avançar Viu Molins de Rei aquest divendres. Poc després d’aquesta noticia, l’Ajuntament de Molins de Rei assegurava en un comunicat que el mateix Casals havia cessat Ramos d’aquest càrrec. El mateix dia, però, Ramos assegurava que dimecres 18 va presentar la seva dimissió al propi alcalde.

Hores abans que la noticia és fes pública, CUP, Iniciativa i Esquerres van entrar per registre una moció conjunta a ser debatuda el proper dia 26 durant el ple municipal on es demanava que Ramos deixés de representar el municipi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per les declaracions fetes reiteradament tant a la sala de plens com a les xarxes socials . Segons aquests partits, Ramos havia “incitat a l’odi” i havia mostrat “manca de respecte als drets humans”. Certament, el popular sempre ha creat polèmica per les seves manifestacions on s’ha mostrat agraït al franquisme per no permetre l’avortament, ha comparat les dones que avorten amb maltractadors, ha acusat Alfredo Pérez Rubalcaba d’estar al darrera de l’11M o, encara més recentment, ha compartit una fotografia de La Legión on es feia una crida a morir per la unitat d’Espanya, per posar alguns exemples.

Tot i que el polèmic Ramos ja no respresentarà Molins a l’Àrea Metropolitana, els grups de l’oposició d’esquerres mantindran la moció de rebuig a les declaracions efectuades per Ramos i, a més, fan una crida a la ciutadania a assistir al ple municipal del proper dia 26 per tal de donar suport a aquesta denúncia.

Recomanacions personalitzades