Jesús González rep un sentit homenatge del CFS Molins 99

Jugadors, directius i afició es reuneixen després de l’últim partit de lliga per fer-li un homenatge al seu etern capità, Jesús González. 

Jesús González rep l'abraçada d'un company // Jose Polo

Jesús González rep l’abraçada d’un company // Jose Polo

L’etern capità del Club Futbol Sala Molins 99, Jesús González, posa punt i final a la seva carrera com a jugador. Després de més d’una temporada on s’especulava amb la seva retirada, aquesta finalment ha arribat. Ho fa de la millor manera possible, amb l’ascens, per primera vegada en la història, a una categoria de nivell estatal, la Tercera.

Després de l’últim partit de lliga, on l’equip de Jorge Rubio va guanyar però es va quedar a un pas del títol de lliga, es va fer un acte molt emotiu. Ningú es va moure del poliesportiu de la Sínia, on es van quedar jugadors, entrenadors i afició. Tothom volia saludar a Chuso, com és conegut per la família del CFS Molins 99. El club va entregar-li una placa commemorativa per tots aquests anys de futbol sala i amistat.

La visita d’excompanys va arribar a emocionar a González qui, després de veure un extens vídeo que repassava la seva trajectòria on ha fet de jugador, entrenador i directiu va agafar el micròfon per fer un discurs on va mostrar-se agraït a l’entitat per tants anys de futbol sala i on va aconsellar als més petits que “fessin cas als entrenadors”. També va fer una crida a l’esportivitat a les pistes.

Recomanacions personalitzades