Els Matossers tornen al seu millor nivell per celebrar el dotzè aniversari

La colla castellera de Molins de Rei aconsegueix igualar la seva millor actuació de la història durant la diada de celebració del seu dotzè aniversari. “Això és només el començament”, afirma el cap de colla, Salva Prat. 

Els Matossers aixecant el 4 de 7 a la plaça de l’ Església // Matossers

Amb un pilar de 4 caminat, un 4 de 7, un 3 de 7, un 5 de 6 i un vano de 5, els Matossers de Molins de Rei van igualar la seva segona millora actuació de la història el passat cap de setmana al aconseguir aixecar dos castells de 7. Ho van fer durant la diada on celebraven el seu dotzè aniversari, a casa, com si fos un gran regal aconseguit a base d’esforç a la plaça de l’Església. Els Xiquets d’Alcover i els Castellers de Cerdanyola els van acompanyar en aquesta data especial.

Des d’octubre de 2011 els molinencs no descarregaven dos castells de 7 en una mateixa actuació. Per començar, en primera ronda, els Matossers van fer un 4 de 7, castell que no es veia a plaça des de fa 3 anys. En segon terme, van fer el 3 de 7, castell que ja es va poder veure a Caldes de Montbui a finals de maig però que aquest cop ja anava precedit per un castell de 7, el que suposava una fita extraordinària pels molinencs. Un de 6 i un vano de 5, que també s’estrenava aquesta temporada, van servir per finalitzar l’actuació a l’interior de l’església de Sant Miquel, ja que la pluja va obligar a acabar sota cobert la diada castellera.

Per la seva banda,  els Castellers de Cerdanyola van portar un 3 de 6 amb l’agulla, el 3 de 7, la torre de 6 i un pilar de 4 per finalitzar l’actuació. Els Xiquets d’Alcover van fer el 3 de 6 i el 4 de 6, i van acabar la seva actuació amb un 3 de 6 amb l’agulla i un pilar de 4.

Salva Prat, cap de colla matosser, es va mostrar “molt satisfet” pels resultats de la diada. Tot i això, exultant, va firmar que “això només és el començament, cal seguir treballant molt als assajos, sobretot el 4 de 7”. Per igualar la millor actuació de la història dels marró argila s’hauria de fer una torre de 6 en lloc del 5 de 6. Veurem si els Matossers s’atreveixen a intentar buscar el seu millor nivell en les properes actuacions.

La propera oportunitat la tindran el proper 13 de juliol a la Festa Major de Pallejà, al costat de la Colla Jove de Barcelona i dels Castellers de Sant Vicenç dels Horts.

Recomanacions personalitzades