Més de 100 persones participen a la trobada d’handbol gespa

22 equips de tres categories han participat en la competició organitzada per la secció d’handbol del CE Molins de Rei. 

Imatge d'un partit en el Sant Joan Despí i CE Molins // CE Molins de Rei

Imatge d’un partit en el Sant Joan Despí i CE Molins // CE Molins de Rei

Gran jornada d’handbol gespa la celebrada aquest dissabte 14 sota l’organització de la secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei. Més de 100 jugadors dividits en 22 equips de 3 categories diferents s’han reunit al Municipal Ricard Ginebreda, que com sí fos un preludi de la zona esportiva que es construirà durant els propers mesos, ha servit per practicar esport més enllà del futbol.

En categoria benjamí els campions han estat els integrants de l’equip Cocktail, un combinat de nens de diferents escoltes de Molins de Rei. En aleví els Sigaleros s’han fet una victòria amb integrants de Molins i Cervelló. En infantil ha guanyat el Molins 2, que ha agrupat a jugadors i jugadores molinencs. En el torneig han participat clubs importants com l’Oar Gràcia de Sabadell, l’Handbol Sant Joan Despí, l’Handbol Pare Manyanet i el Pau Casals.

Recomanacions personalitzades