El CN Molins de Rei guanya el Campionat de Catalunya Escolar de natació sincronitzada

L’equip de menys de 10 anys del CN Molins de Rei ha aconseguit la primera victòria d’importància de la natació sincronitzada molinenca. L’entrenadora, Isabell Toll, reconeix que “no era una victòria esperada”. 

L'equip campió de Catalunya escolar // CN Molins de Rei

L’equip campió de Catalunya escolar // CN Molins de Rei

Molins de Rei ja vola alt en natació sincronitzada. L’equip més petit del Club Natació Molins de Rei, format per nenes menors de 10 anys, ha aconseguit la victòria en el Campionat de Catalunya Escolar, celebrat aquest dissabte 14 a les piscines municipals de Montjuïc. “No era una victòria esperada”, reconeix l’entrenadora, Isabel Toll, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Teniem plena confiança en els nostres equips però no ens imaginaven aquesta victòria”, argumenta.

Les molinenques s’han imposat a l’Europa Sports Centre i a l’Escola de la Piscina Sant Jordi aconseguint una puntuació global de 21,200. L’equip ha estat format per Blanca Morales, Alejandra Bonilla, Lorena Lucas, Yenenesh Galván, Berta Hinojosa, Marta Cuello, Julia Villalobos, Paula Quintans, Patricia Pérez, Núria Claramunt, Ivette Gonell i Jana Vives. “Va ser un dia preciós, es veia tot Barcelona i, tot i la previsió de pluja, va fer un gran sol”, recorda Toll.

També ha fet una bona actuació l’equip de nenes d’11 i 12 anys, que s’han quedat a les portes del podi. En aquesta categoria, el CN Molins de Rei ha aconseguit la quarta posició quedant-se a només 4 dècimes de la tercera. Carla Corredera, Xènia Rodríguez, Ada Rillo, Alba Portillo, Mar Carrasco, Tània Morales, Laia Guillemain, Irene Lucas, Judith Llobet, Clàudia Parera, Carlota Escot han conformat aquest equip.

Fa només tres anys que el CN Molins de Rei ha incorporat una secció de natació sincronitzada al club i 23 nenes en formen part actualment. “Esperem que els resultats serveixin per fer créixer un esport tan minoritari”, explica Toll que treballa des de principis d’aquesta temporada per fer créixer aquest esport minoritari al municipi.

 

Recomanacions personalitzades