Millora la connexió en autobus amb l’hospital Moisès Broggi

Durant les últimes setmanes s’han concretat un seguit de mesures que milloren el servei de bus interurbà a Molins de Rei: a partir d’ara es presten més serveis per arribar a l’hospital Moisès Broggi els dies laborables i per anar a Corbera de Llobregat els caps de setmana.

Imatge de la plataforma de la parada de l'avinguda Barcelona // Ajuntament de Molins de Rei

Imatge de la plataforma de la parada de l’avinguda Barcelona // Ajuntament de Molins de Rei

Les dues empreses que gestionen el servei de bus per anar a l’hospital comarcal Moisès Broggi de Sant Joan Despí -Soler i Sauret i Autocorb- han decidit unificar parades i horaris. És per això que els molinencs tindran una millora en aquest servei. Ara, els usuaris podran agafar indistintament la línia 566 d’Autocorb o la 567 de Soler i Sauret per anar al centre sanitari, fet que simplifica el servei.

Paral·lelament a aquesta actuació, ha entrat en funcionament el nou servei de Bus Exprés entre Corbera i Barcelona. L’objectiu és reforçar el servei directe entre Corbera, La Palma de Cervelló i Barcelona augmentant el número d’expedicions entre la capital catalana i els municipis de la vall del Baix Llobregat.

Això suposa que disminueixen el número de viatges que es realitzen de dilluns a divendres entre Molins de Rei i Corbera ja que l’autobús va directe a Barcelona. A la vegada, en canvi, es guanyen 6 expedicions més per sentit els dissabtes i 3 els diumenges.

Aquestes modificacions també signifiquen una reducció de la freqüència de pas dels busos pel passeig Pi i Margall. Els autobusos que facin el recorregut entre Molins de Rei i Corbera continuaran utilitzant la parada com fins ara. En canvi, els autobusos que van en direcció a l’hospital Moisès Broggi passen a circular per l’avinguda de Barcelona. La parada del número 187 serà el nou punt des d’on agafar aquest bus interurbà, compartint espai amb els autobusos de Soler i Sauret.

Millores en una parada

L’Ajuntament ha instal·lat una plataforma de formigó a la parada d’autobusos de l’avinguda Barcelona que passarà a tenir una utilització superior, propera a la benzinera Meroil. Aquesta plataforma suposarà millorar l’accessibilitat dels usuaris i ja havia estat demanada prèviament pels usuaris en una de les parades que ha incrementat més increment d’ús durant els últims mesos degut a que ara tots els autobusos interurbans fan parada en aquest punt després del canvi que ha suposat que els autobusos que venen de Barcelona per l’autopista accedeixin a l’avinguda Barcelona pel carrer Llobregat enlloc del carrer Primer de Maig, donant servei a la població del barri de la Riera Bonet.

Recomanacions personalitzades