La Plataforma d’Usuaris del Transport Públic entrega a l’Ajuntament 3.833 signatures a favor de la zona 1

La PUTP ha fet entrega de gairebé 4.000 signatures a favor de la inclusió de Molins de Rei a la zona 1 durant el passat ple municipal. A més, demanen ser inclosos a la Ponència Unitària que engloba als diferents partits polítics per avançar en aquesta direcció.

Els portaveus de les formacions polítiques amb De Hoyos durant el ple // Jose Polo

Els portaveus de les formacions polítiques amb De Hoyos durant el ple // Jose Polo

La recollida de signatures a favor de la inclusió de Molins de Rei a la zona 1 de transport públic iniciada al passat mes de febrer ha acabat amb un bon grapat d’adhesions. Ni més ni menys que 3.833 signatures que han estat entregades a l’Ajuntament durant el passat ple municipal del mes de maig.

Aquesta acció ha estat organitzada per la Plataforma d’Usuaris del Transport Públic de Molins de Rei (PUTP) i durant el ple el seu portaveu, Josep Lluís de Hoyos, ha aprofitat per demanar que “l’1 de gener de 2015 Molins de Rei formi part de la zona 1”. De fet, segons de Hoyos, aquest termini és “raonable” i, a més, posarà al municipi “en una millor posició” respecte als possibles canvis que pugui patir el transport públic català en un futur, en referència al projecte T Mobilitat. Per acabar de Hoyos ha mostrat el seu agraïment a totes les persones que van signar a favor d’aquesta iniciativa.

La PUTP vol formar part de la ponència unitària

Dies després d’aquest pas endavant, la plataforma ha demanat al consistori mitjançant instància entrar a formar part de la ponència unitària sobre la inclusió de Molins de Rei a la zona 1 de transport públic. Aquest òrgan reuneix a les diferents formacions polítiques del municipi -totes a favor del moviment- i és l’encarregada de gestionar les negociacions amb la resta d’administracions per aconseguir aquest propòsit.

Recomanacions personalitzades

  26 comments for “La Plataforma d’Usuaris del Transport Públic entrega a l’Ajuntament 3.833 signatures a favor de la zona 1

 1. dclosa
  16/06/2014 at 9:20

  Como siempre politicamente, no nos lo han explicado correctamente a la ciudadania. Si esto de la PUTP nos va a suponer un amento en los IBI’s és preferible desestimar la solicitud. ¡ Estamos hartos de tanto impuestos ! , ¿ No és una forma de distraer a la cidadanía por los problemas reales que tenemos en el déficit y en la mala gestión municipal del Molins-bus – sempre buit con una sangria de déficit de más del 30 % anual, a cargo del presupuesto municipal?

  • maria
   16/06/2014 at 19:35

   3833 persones equivcades ? Sembla que cap no te opinio ja que no son informats ? A lo millor no tots tenim casa i jardi a ls zona privilege i el Ibi rs compensa amb la zona 1

   • dclosa
    17/06/2014 at 18:23

    La opinión la tiene su puta madre que practíca de puta en la casa i jardi a ls zona privilege i el Ibi rs compensa amb la zona 1

    • maria
     17/06/2014 at 18:43

     Aquesta es la seva educacio ? I quina es la seva opinio ? No entenc que per viure en una casa amb jardi i en una de les millors zones de molins es posi tant nervios….. o per les fotos grapan als arbres cartells o……. ara si que entenc quant diu que el nivell es baix te experiencia propia

   • dclosa
    17/06/2014 at 23:49

    La opinión la tiene su puta madre que practíca de puta en la casa i jardi a ls zona privilege i el Ibi rs compensa amb la zona 1

   • dclosa
    18/06/2014 at 8:08

    La opinión la tiene su puta madre que practíca de puta en la casa i jardi a ls zona privilege i el Ibi rs compensa amb la zona 1

 2. Jaume
  16/06/2014 at 17:40

  Si una cosa té bona Molins de Rei, és que accedir dels pobles dels voltants (el Papiol, Cervelló, Corbera, etc) és que no cal més que 1 zona, quan Molins passi a ser zona 1, la gent deixarà de baixar a Molins de compres, pel mateix preu a Barcelona que hi ha més varietat i millor preu. S’ho han pensat prou bé això qui demana el canvi de zona? no deuen ser botiguers i comerciants….

 3. eugeni
  18/06/2014 at 10:05

  Ahir per la tarda llegint aquesta notícia vaig trobar-me amb el greu
  insult del Sr.Closa a la senyora – segona vegada que es produeix- i que
  els gestors de la web Viu Molins ha retirat.
  Aquesta circumstància
  em produeix una reflexió ; es pot limitar la llibertat d’expresió ?
  D’una banda trobem que els insults i injúries són motius suficient per
  limitar-la, però arribant a l’extrem les mentides i falsos rumors podrien tindre la mateixa repercussió; per que en el fons a personatges
  que es queixen de falta de llibertat d’expresió contínuament dels
  mitjans de comunicació , en aquest cas locals, que al seu torn
  contínuament és rectificat pels mateixos , que atribueix la
  professionalitat dels informadors a interessos econòmics . És licit
  que e una vegada que mostra la seva veritable cara a les
  opinions d’altres persones – critiques i insult – és beneficiat en
  excloure el missatge. Simplement una reflexió… .

  • dclosa
   18/06/2014 at 15:10

   Por alusiones, supongo que se refiere a los insultos, vejaciones y falsedades a que continuamente se ve expuesta mi persona, especialmente de réplicas del “maria” , referente a mi intimidad y a mi familia, por el simple hecho de que como ciudadano libre, con pseudónimo o sin él, escriba mis opiniones en Viu molins. ¿ Qué tiene que ver con la noticia eso de : no tots tenim casa i jardi a ls zona privilege ? , y en anteriores comentarios…. : de si pago o dejo de pagar el vado y el castigo a que me somete , por dar mis opiniones políticas, el Ayuntamiento de Molins de Rei, de si soy autónomo o dependiente, de si trabajo o no en una constructora, etc. etc. No soy persona pública y no tengo porqué publicitar mi curriculum . Sinceramente, no es fácil dar y que no te borren, la opinión en el Viu molins.

   • eugeni
    18/06/2014 at 15:55

    No en refereixo a recordar-se de la mare aludint a la professió més antiga del mon. Si que he vist que moltes vegades parla molt d’on viu,….. i d’altra banda sembla una baralla de pati de col·legi. Ara be sembla utilitzar la mateixa eina que vostè utilitza en alguns del seus comentaris a persones públiques que no han venut la seva vida privada enlloc i son utilitzats constament i poder esbrinar que vol dir persones públiques o anonimes es un llindar molt prim…..

    • dclosa
     18/06/2014 at 16:56

     Per
     al.lusions, Persona “publica” vol dir
     persona que per A o per B esta dintre del mon polític, que cobra un sou
     dels nostres impostos i que tindria de donar justificació publica de les seves accions. Crec que la ciutadania tenim tot el dret de saber i de demanar responsabilitats politiques als politics. Los insultos, vejaciones, falsedades y amenazas, la mayoria de ellas de militantes políticos, que de forma consentida por Viu molins, se ve expuesta mi
     persona, especialmente en réplicas del “maria” y las de un tal “eugeni” , referente a mi intimidad y a mi familia, por
     el simple hecho de que como ciudadana libre, con pseudónimo o sin él, escriba
     mis opiniones, no es una buena práctica de la ética periódistica del medio.

     • maria
      18/06/2014 at 18:29

      Paquirrin,la pantoja politics? Aquest capde setmana aprofit al video club aprofiti el cicle Almodovar que li agrada molt “la mala educacion”

     • dclosa
      18/06/2014 at 19:52

      Tornem-hi !!!

     • maria
      18/06/2014 at 22:02

      He dit quelcom d’un familiar seu ? He fit quelcom de profesio ? He dit quelcom de
      CV? a veure si te el dtet unic d”opinar.

     • eugeni
      19/06/2014 at 12:47

      Per al·lusions .
      Crec que posar-me dins d’un sac personal seu dient que jo he insultat, falsetat, vexat o amenaçat a dclosa vol dir que té un problema molt gran de conèixer qui li rebat els seus arguments, li demana concreció i explicació a les seves propostes i els altres adjectius que diu. Però com diu falsetats es molt facil que demostri qualsevol comentari meu amb els seus adjectius
      Sembla que al seu argumentari qui no es d’acord amb les seves afirmacions pertany a un partit politic… i si hi ha una bona noticia en qualsevol aspecte de la societat molinenca no trobem mai un comentari seu.

     • dclosa
      20/06/2014 at 9:35

      Te tota la raó , m’he deixat portar per la
      crispació, li demano disculpes. Respecte
      a les bones noticies, recordar-li que la “clase politica”, Corporació
      + càrrecs de confiança, a Molins de Rei ens costa cada any a la ciutadanía,
      ORGANS DE GOVERN : 729.234,30 € ( 121 milions de Ptas), y que sense aquests personatges de la politicocracia i poltroneig, crec que l’Ajuntament de Molins de Rei per si mateix, seguiria funcionant perfectament, Tal
      com Abraham i Lot van pregar per si eren capaços de trobar a
      10 omes justos i no destruír la
      ciutat, l’animo a trobar 10 bones notícies de la gestió del actual govern municipal (CIU+PSC+PP) a Molins de Rei , que no siguin les lógiques i corrents a els impostos que paguem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *