El torneig Vila de Molins, tot un clàssic

Com a les cinc edicions anteriors, el torneig Vila de Molins, que va començar al passat cap de setmana, ha estat un èxit. 40 equips, 400 jugadors i més de 800 persones van omplir durant els tres dies de competició el Municipal Josep Raich, que va gaudir d’una jornada festivada acompanyada per un calor més propi de l’estiu.

El Municipal Josep Raich, ple de gom a gom, en motiu del torneig // Molins de Rei CF

El Municipal Josep Raich, ple de gom a gom, en motiu del torneig // Molins de Rei CF

Com és habitual, el primer cap de setmana del torneig Vila de Molins organitzat pel Molins de Rei de Rei Club de Futbol es va disputar en les categories més petites. En Prebenjamins el triomf va ser per la Fundació Marcet, en Benjamins es va alçar amb la victòria el Parets i el Manlleu va guanyar la final en la categoria d’Alevins. “Hem consolidat el torneig i cada any millorem en organització i prestacions. Pel club és un dels dies més importants de l’any i una jornada festiva. Hi ha molts pares i mares que ens han felicitat”, comenta Jordi del Estal, vicepresident esportiu de l’entitat.

El Vila de Molins, que des del seu inici ha comptat amb la presencia d’equips com el FC Barcelona, Espanyol, Atletico de Madrid, Valencia, Villarreal o Athletic de Bilbao, continuarà el proper cap de setmana amb la resta de categories de l’entitat, ja destinades a futbol-11. Les autoritats polítiques de la vila, com l’alcalde Joan Ramon Casals, també van fer acte de presencia i es van encarregar d’entregar algunes de les copes als campions. “El nostre desig era convertir el nostre torneig en el torneig de la vila i crec que ho hem aconseguit any rere any”, comenta el president de l’entitat, Jordi Caraltó.

Hi ha categories, com las d’alevins, que ja porten disputades totes les edicions del torneig i que l’han vist créixer i transformar-se en el temps. “ Per nosaltres és una cita obligada. Volem agrair la dedicació de la Coordinació i de tota la gent que sempre ens dóna un cop de mà amb els partits i amb l’organització. Crec que ja som llicenciats en organitzar esdeveniments d’aquest tipus, doncs després de tants anys les hem vistes de tots els colors”, recalca Caraltó.

Recomanacions personalitzades