Els Matossers també participen al “Catalans want to vote”

La colla castellera de Molins de Rei se suma a l’acció organitzada per Òmnium Cultural a favor de la celebració d’una consulta sobre la independència de Catalunya.  Els Matossers han aixecat castells a Castell Ciuró de manera simultània a altres colles arreu d’Europa.

Els Matossers participant a la campanya "Catalans wants to vote" // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers participant a la campanya “Catalans wants to vote” // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers de Molins de Rei també han participat a la campanya “Catalans want to vote – Human towers for democracy” (els catalans volen votar, castellers per la democràcia), organitzada per Òmnium Cultural, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i diversos casals catalans d’arreu del món a favor de la celebració d’una consulta sobre la independència de Catalunya el proper 9 de novembre.

Mentre a diverses capitals europees s’aixecaven castells per aquest motiu, els Matossers han pujat a un lloc emblemàtic de Molins de Rei: el Castell Ciuró. L’exhibició ha consistit en diferents castells i en un d’ells, aixecat puntualment a les 12 del migdia, l’enxaneta ha mostrat una pancarta amb el lema “Catalans want to vote”.

Després s’ha llegit un manifesta d’Òmnium i s’ha continuat amb un pilar de 4 aixecat per sota i diverses proves de 3 i 4 de 6 nets. La trobada ha finalitzat amb una prova de pilar de 5 amb terç a pinya.

Diumenge 15, dotzè aniversari

A part de per mostrar el tarannà polític dels Matossers, l’actuació feta el passat 8 de juny ha servit per fer proves de cara a la diada on la colla celebrarà el seu dotzè aniversari, que es farà el dia 15 de juny a Molins de Rei. En aquesta ocasió, a partir de les 12:30h, la plaça de l’Esglèsia rebrà la visita dels Xiquets d’Alcover i els Castellers de Cerdanyola.

Recomanacions personalitzades